Több mint nyolc év után véget ért Kárász Róbert párkapcsolata.

A Blikk információi szerint az ATV műsorvezetője és menyasszonya hónapokkal ezelőtt közösen döntött a különválás mellett. Egy évtizede nagy ellenszélben vágtak neki közös életüknek, hiszen amellett, hogy Róza 17 évvel fiatalabb Róbertnél, a műsorvezető kilépett a házasságából a lány miatt. A lap szerette volna megkérdezni az ATV Start műsorvezetőjét, miért tört meg szerelmük, 

de Kárász annak ellenére, hogy a szakítás tényét megerősítette, nem akart nyilatkozni – de később közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe.

„Elejét véve mindenféle találgatásnak, félreérthető írásoknak, megjegyzéseknek, szeretnénk veletek tudatni, hogy több mint 8 évig tartó kapcsolatunk a végéhez ért.

Róza és én külön úton folytatjuk életünket.

Mindenkinek köszönjük a szeretetét, kedvességét, akik mellettünk és velünk voltak az elmúlt években. Rengeteg csodálatos élményben és emlékben volt részünk, sok embert megszerettünk, amelyeket és akiket méltó módon szeretnénk megőrizni és megtartani. Éppen ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, így a sajtó képviselőit is, hogy a találgatások mellőzésével tartsák tiszteletben döntésünket és kérésünket.

Ennél többet nem szeretnénk mondani és nyilatkozni különválásunkról”

– írta levelében Kárász Róbert.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Kárász Róbert – official

(Blikk)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
már azon is csodálkozom hogy ennek a sötét senkinek egyáltalán volt párkapcsolata.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hofipisti
Úgy tűnik időnként a nők is képesek értékítéletre!
nezelodo
@Micike: Bizony, amennyi esze van, lehet, hogy megint leugatja valamelyik riportalanyat, ha válásról lesz szó, mert azt hiszi, körülötte forog a világ! Moldova a korát meghazudtolva pengeéles aggyal kapcsolt, és vette hülyére ezt a ripacsot.
Eladott Ország
Kérész Róbert...Ha mondjuk villanyszerelő lett volna, akkor ezzel a tehetséggel már réges rég megbaszta volna az áram. De bérszámfejtőként sem dolgozhatott volna sokáig.
A médiában azonban...
DR PRÉDlKÁTOR
17 évvel fiatalabb nő??? Hőőőőőőőőőőőőőőőőő Hááááááááááááááááááá Hűűűűűűűűűűűűűű
Alena
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük ==> bit.do/eCNPE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.