Hennafestéssel díszítette gömbölyödő hasát Lilu.

Terhestetkó díszíti Lilu meztelen hasát – fotó

A 42 éves tévés tavaszra várja második gyermekét, addig is igyekszik a várandósság minden fontos mozzanatát megosztani követőivel:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@colibri 16:41
Veled együtt többmilióan gondolkodnak így, de mit várunk
egy agyatlan, buta ribanctól??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Kevés dolog van, ami (szerintem) undorítóbb egy testen, mint a tetoválás. Kimondottan primitív emberek agylövésének tartom. Még férfi esetén is, de nőnél már a női test meggyalázásának vélem.
Valamit talán azért enyhít a dolgon, hogy a henna idővel szerencsére lekopik.
qxy
Te Lilu. Most tényleg azt akarod elérni hogy a fél ország le kurvázzon? Most kérdezném. csak úgy szabadon. Ki a faszom érdekel hogy mi van a hasadon? nincs akinek meg mutasd? vagy sorba kell rakni a gyere lábujjait? be kell szegni a fülét? Mond meg nyíltan. Viszket a picsád mint a süldő macskának? Mer a kép alapján kurvára kelleted magad. vagy csak kis makk polírra vágysz? nincs aki tegyen egy kis meleget a gyomrodba? A férjed mit szól hogy terhesen is kurvának akarsz látszani? Mi lenne ha egy nő úgy kefélne, úgy szarna, úgy szűlne hogy ne szóljon a sajtónak.Meg vetem az ilyen szalmazsákokat.
tulipan
AZ A HELYZET, hogy valaha még Egyiptomban, a szülést segítő Istennőhöz fohaszkodtak az ilyen tetoválásokkal a nők, ami még részben az iszlám országokban ma is létezik!!! Errefelé viszont tök idétlenekedés, az ilyet mutogatni! Olyan, mintha egy műtéti heget mutogatna!
tulipan
@durbincs: Te sötét, ostoba dögÍ!!!
tulipan
@durbincs: Na ennek a narancsos segglyuk nyaldosó, félfaroknyi Sügérnek, ugyan, mondhasz bármit, mert ez már csak 1 szétesett hülye ?
Grafix69
Szerintem a hölgy nagyon csúnya , ráadásul fiatalon sem volt szép. Persze ő is abba a csapdába esik mint mások , hogy idősebb korára akar szép lenni , nem sikerült . Az ,hogy várandós ilyen korban már dicséretes , néha még vakmerő is , mert azért ilyenkor már kicsit késő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.