A műsorvezető kiadat, az iratait is bukta. 

50 ezer forinttal lopták el Hajós András pénztárcáját

Fotó: Facebook

„Üzenem a tolvajnak, hogy szégyellje magát, amiért elvitte az egész tárcámat!” – fakadt ki Hajós András, akinek valaki lenyúlta az 50 ezer forint készpénzt tartalmazó brifkóját szombat délelőtt egy presszóban a Bazilikánál. A tévés bankkártyái és papírjai is abban voltak.

Fodrászhoz mentem, de mivel ott még várni kellett, átléptem a közeli presszóba egy üdítőre. Elképzelhető, hogy a zsebes itt már figyelt, de azt sem lehet kizárni, hogy a pulton hagytam a brifkót fizetés után. Életszerűtlennek tűnhet, de még nem szoktam össze a tárcámmal, az üzletben pedig nincs térfigyelő, ezért a rejtélyre csak úgy derülhet fény, ha a tolvajt elkapják. Illetve úgy sem, mert nyilván azt mondaná, hogy a pulton találta.

– A járdán keresgéltem, majd a kukákba is benéztem. Közben megláttam két rendőrt az ünnepi vásárban. Hívtak járőrt, akik hamar ott voltak, és elsőként a presszó mellékhelyiségébe mentek. Jó nyom volt, mert a női vécé padlóján ott hevert a hitelkártyám. Ezen nincs Pay Pass-funkció, de addigra minden bankkártyámat letiltottam – mondta az Emil Rulez egykori énekese, aki feljelentést tett ismeretlen elkövetővel szemben.

– A presszóban nincs kamera, de a környéken több is van, és a személyim is be lett riasztva. A rendőrök szerint eredményes lehet a nyomozás – tette hozzá Hajós.

Nem a szombati volt az első eset, hogy Hajóst meglopták.

– Gyerekkoromban betörtek hozzánk, elvitték a nagymamám örökségét. Sok ékszert hagyott ránk, és a mai napig bosszant, hogy nem lett meg az elkövető – mondta a médiás zenész, akitől már autót és biciklit is loptak.

(Blikk)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
,,A műsorvezető ,,KIADAT", az iratait is bukta."

Hú b+ propi! Már spiccesek a szerkesztők? :D
Mi lesz ott délután? :D
volvós
Ez mostanában divat, hogy a celebekre minden ékszert a nagymamától örököltek... A köcsög győzike lánya is, de a NAV könyörületlenül elvitte...Nem önrablás gyanus az eset ??? Mi az, hogy ott hagyta a pulton ?? Mese mese meskete...
Eladott Ország
Nem kéne annyit inni wazze! A képen is be vagy lőve! Úgy látom most ébredtél fel a fizetett " pour faire l'amour" után. Az ilyen képet nem tenném ki közszemlére.
ila51
@simmering73: ...inkább hallgassa el ? ... az hát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.