Facebookon jelentette be a hírt a népszerű csapat, hogy 2019-ben különválnak útjaik.

Feloszlik az Akkezdet Phiai elnevezésű formáció, a csapat erről a Facebook-oldalán közölt részleteket.

20 év után feloszlik az Akkezdet Phiai

Fotó: Facebook/AKPH

Kedves AKPH-közönség, haverek és haverinák, true fanok, támogatók, érdeklődők, követők és kritikusok, koncertszervezők, vagyis Ti, akik velünk vagytok megalakulásunktól fogva!

Eljött az ideje, hogy bejelentsük: 2019-től Akkezdet Phiai útja kettéválik.

Több mint húsz év telt el akkezdet óta, felléptünk 15 ember előtt is az elején, és 150.000 előtt is a szólászabadság nevében. Érettségi tétel lettünk, Saiid többszörös slam poetry bajnok, Peti több kötetes költő és színpadi szerző. Először jutottunk underground hiphop bandaként a Művészetek Palotájába, világhírű jazz és világzenei művészekkel kollaboráltunk, zenei beállítottságtól függetlenül kaptuk folyamatosan a visszajelzést, hogy különleges, egyedi amit művelünk. Nem csináltunk sok klipet, de azok mind díjakat söpörtek be szemléken és szavazásokon. Egyetlen filmzenét készítettünk, az is elhozta a zsűri különdíját. Minőségben és menőségben hiszünk ma is, nem a mennyiségben.

Hálásak vagyunk Nektek, hogy mindvégig lelkesen támogattatok minket. Köszönjük az őszinte érdeklődést, a lankadatlan figyelmet, amit az irányunkba tanúsítottatok. Lehetetlen volna mindenkit név szerint fölsorolni, de köszönünk mindent, elsősorban a családjainknak és a barátainknak, valamint a nagybetűs Közönség mellett a partiszervezőknek, promotereknek, klubtulajoknak és üzletvezetőknek, a hangtechnikusoknak, fényeseknek, VJ-knek, pultosoknak, sofőröknek és biztonságiaknak, színpadmestereknek egyszóval mindenkinek, aki mellettünk volt és hitt bennünk (...)

- olvasható a bejegyzésben.

A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I.

"Kedves AKPH-közönség, haverek és haverinák, true fanok, támogatók, érdeklődők, követők és kritikusok, koncertszervezők, vagyis Ti, akik velünk vagytok megalakulásunktól fogva! Eljött az ideje, hogy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.