A rakott csirkemellet most húsos szalonnával készítettem, ami már elég régóta várta, hogy felhasználjam, így elérkezettnek láttam az idejét. Vékony szeletekre szeltem, és úgy használtam, mintha bolti bacon lenne. Természetesen sokkal valódibb az ízvilága, és mivel szárazabb, nem lehet hajtogatni. Épp ezért az eredetileg tervezett csirkemell torta helyett rakott csirkemell lett belőle, de a különbség tulajdonképpen elhanyagolható.

Feltöltő: Kiss Betty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.