Levélben köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök Korda György előadóművészt 80. születésnapja alkalmából – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ pénteken az MTI-vel.

Vannak dalok, amelyeket hallva egy egész korszak életérzése elevenedik fel bennünk. És vannak előadók, akik olyan képesség birtokában vannak, amellyel évtizedek múltán is képesek fenntartani a közönség figyelmét és szeretetét. Ehhez pedig nem elegendőek a jóleső nosztalgiát ébresztő dallamok, szükség van egy kifogyhatatlan energiával és derűs személyiséggel rendelkező előadóművészre is

- idézi a közlemény a levélben írtakat.

A köszöntőben Orbán Viktor kiemelte Korda György több évtizedes zenei munkásságát, a pókersport népszerűsítéséért tett fáradozásait és a "megannyi örökzöld slágert", amellyel megajándékozta a zenekedvelő honfitársakat.

Korda György pályafutása 60. jubileumi évfordulóját is ünnepelte, amelyre a miniszterelnök levelében is kitért,

a jövőre nézve pedig jó egészséget és "kártyázásban, éneklésben egyaránt bővelkedő éveket" kívánt.

A miniszterelnök jókívánságait Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott adta át az előadóművésznek a születésnapján.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@durbincs: A kurvaanyádból kerültél elő te recskarém. Olyan jó volt amíg bányakecóban muzsikáltál anyádon Ploestiben
namihami
@CsipkeRózsa: @papa.49: Igen, erre gondoltam. Jelzett dalospacsirta Gyuripapával egy fiókban szerepel zenei ízlésvilágomban. Rajtvonalon még pl. Cserhátizsuzsika, kinek ugyebár lába közt a muzsika.
(Bár tagadhatatlan, hogy volt idő, mikor megért volna (énekszó nélkül, kizárólag bizonyos fajta sikolyok ??? mellett) egy hét ajtócsapkodást.
anima
Pávatánc a népszerűség látszatának fenntartásáért

Csökken a benzin ára, visszavágják a TAO pénzeket, felköszöntjük Kordát, három (lány?) unoka ölben, és máris megint mindenki szereti Orbánt, aki zavartalanul irthatja tovább a magyart.
papa.49
@namihami: Hát mit tagadjam én is kiszoktam akadni mikor a rádiókban ,,szupersztár,, kategóriának játszák a számait a Cserhátinak, meg a Csárlinak, aki ugye a múlt évben még a Sportcsarnokot se tudta megtölteni félig se !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.