Négy évig üldözte szerelmével az énekest a dúsgazdag amerikai asszony, ám ő elhessegette, és inkább Klárikát vette el. A nyolcvanéves énekes úgy érzi, most először megérintette az elmúlás szele.

Egy amerikai nő Korda Györgyöt hárommillió dollárért akarta megvenni magának

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott (b) átadja Orbán Viktor miniszterelnök levelét a 80. születésnapját ünneplő Korda György táncdalénekesnek, előadóművésznek Budapesten 2019. január 4-én. Jobbra az énekes felesége Balázs Klári énekesnő. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Szűk baráti körben ünnepelte 80. születésnapját Korda György. A népszerű énekes saját nevével fémjelzett budai hotelének piano bárjában tartotta a partit, ahol késő estig szólt a dal, s ahová Bors is meghívást kapott.

A szerencsének köszönhetek mindent... Engem minden megtalált magától. Azt is mondhatnám, hogy jókor voltam jó helyen. Klárikát is csak ennek... Amikor 1979-ben egy amerikai turnén voltam, egy gazdag nő hárommillió dollárt, azaz átszámítva nyolcszázötvenmillió forintot ajánlott, hogy elvegyem feleségül. Ez most is rengeteg pénz, nemhogy negyven évvel ezelőtt. Aztán persze visszautasítottam, ő pedig még négy évig üldözött a szerelmével. Szóval, igen, volt más lehetőségem Klárin kívül is, de azért őt sem kellett félteni

– mondta mosolyogva az énekes, akitől felesége vette át a szót.

(Bors)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Hát akkor ez egy all-in volt Gyuri bácsi ! Isten éltesse amúgy ! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@volvós: ...az még szoci árfolyam volt. :D
volvós
@sokanvagyunk: Lényegtelen, hogy milyen pol.rendszer volt, a gyuribácsi akkor kapta az ajánlatot, és a 40 évvel későbbi valutaárfolyamban számolta át !! Én erre írtam !
CsipkeRózsa
Kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott. Ez sokat levon az értékelésben. Igaz, Orbán levele sem érték.
Lepényleső
Sem a Hölgyek,sem a György úr nem tudja hogyan járt jobban.
papa.49
Az amcsi nő kitalálta vesz magának egy cocilista bájgúnárt ))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.