Bár a műsorvezetőnő korábban úgy érezte, nem bírja tovább, mégis újból belevág a lombikprogramba.

Az utolsó lombik címmel indít vlogot a YouTube-on Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila. Az időjós és kedvese már hat éve próbálkozik azzal, hogy legyen közös gyermekük,

és a sok megpróbáltatás után immáron a kilencedik lombikbaba-beültetésbe vágnak vele, nem adják fel.

„Elmondok a filmben mindent. Boldog vagyok, újult erővel vágtam bele. Olyan vagyok, mint a főnixmadár, aki a hamvaiból új életre kelt. Ahhoz az orvoshoz, dr. Fülöp István nőgyógyászhoz mentem, aki először műtött endometriózissal. Tudom, nála otthon lesz a lelkem” – mondta Pataki Zita.

„Az elsőben is benne volt, hogy nem sikerül, ebben is benne van. De át tudom adni, bele tudom élni magam a sikerbe. Remélem, velem együtt fognak izgulni” –tette hozzá.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Pataki Zita Hivatalos

(Bors)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez nem tartozik a nyilvánosságra, magánügy.
verőce21
Egy nő mindent elkövet azért, hogy legyen gyereke...meg azért is, hogy ne...
papa.49
Ez nem tartozik a nyilvánosságra, magánügy.
csipetke
Én nagyon remélem,hogy sikerül nekik,egy nő neveljen gyereket.Ő meg különösen,mert ha meghallom a hangját,a víz kiver.Egy beszédtechnikai tréning ráférne,mert mikor az időjárást ismerteti,olyan hosszan húzza a szavakat,hogy mindig azt hiszem,sose fejezi be.A vajna tv jóljárt Bartha Szilviával,az RTL átcsábíthatná.Bartha csinos,mosolygós,szépen,érthetően beszél.
dr. qrédikátor
@csipetke: Nyugdíjba küldhetnék a Zitát, mert egyre többet ŐŐŐŐ-zik. Nem tud beszélni, nyujtogatja a szavakat, mondatokat, engem is kiver a víz, ha látom, vagy hallom. Azonnal a másik csatornára kapcsolunk.
csipetke
@dr. qrédikátor: Azt hittem,csak én vagyok rá allergiás,de örülök,hogy nem vagyok egyedül.Én csak a hangot szoktam levenni,ha jön az időjárás jelentés,és az ikonokon is el lehet igazodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.