Nagyon szeretné, ha barátja sikerrel venné a rehabilitáció állomásait.

Majka nem bízik Curtis gyógyulásában? "Már sokszor hallottam azt, hogy meg fog gyógyulni" – mondta

Mint korábban megírtuk, Curtis (Széki Attila) drogelvonóra ment, és bízik benne, hogy hat hét elegendő lesz, hogy lejöjjön a szerről.

Majka, korábbi fellépőtársa és barátja a Mokkában nyilatkozta, a látszat ellenére, nem szakította meg a kapcsolatot Curtisszel.

Már sokszor hallottam azt, hogy meg fog gyógyulni. Ha most tényleg elindult azon az úton, én rettenetesen örülök. Azt gondolom, hogy egy embert a tettei minősítik, mondani mindent lehet. Viszont én szeretném a legjobban, mert nekem az életben nem lesz olyan partnerem a színpadon, mint az Attila volt. De nem a zenekar és nem a barátságunk miatt kell kilábalnia ebből, neki ki kell jönnie ebből önmaga miatt, hogy rendbe jöjjön az élete és észrevegye, hogy az a sok barom, aki körülveszi és oltogatja, azok mennyire károsak rá

- idézi a rapper szavait a 24.hu.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evhiraenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük >> tinyurl.com/kp95cw8
cziboor
==-=_Itt találsz meztelen lányok a városodban: My.Su/Meztelen
Micike
Curtis soha nem fog kilábalni, nem az személyiség...aki mégis hisz benne, az olvassa el az Anonim Alkoholisták c. (több száz oldalas) könyvet és minden reménye elszáll. Csak nagyon keveseknek sikerül tisztának maradni életük végéig, gyógyult drogos-alkoholista nincs. Minden napjuk úgy indul, hogy 'ma' nem iszom, nem drogozom...aztán vagy sikerül vagy nem, és ez így megy minden nap. Soha életében többé nem ihat meg társaságban vagy ebédnél egy pohár bort, mert utána jön a 2. és 3 pohár, az első csík, aztán a második és két nap múlva ott fog henteregni az árokban, ahonnan elindult. Sajnos. Aki még nem élt ilyen szenvedélybeteg közelében, elképzelni sem tudja, hogy milyen. Maga a borzalom! Náluk ahogy látom, a barátnője is kezelésre szorul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.