Télen van belőle a legtöbb és most a legolcsóbb, de a nagy kínálatban olykor megfeledkezünk róla. A fejes káposzta már 4 ezer éve szolgálja az embert. Jóízű és jelentős C-vitamin forrás is. Savanyított verzióját otthon is könnyedén elkészíthetjük, akár télen is. Száz gramm káposztában 25-60 miligram C-vitamin van, így 20-30 dkg káposzta elfogyasztása jót tesz […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Jó is az. Egy kis pecsenyezsíros- kenyérrel.
Sámannus
Ezt a középkorban is tudták, és téli hadjáratokat is indítottak a káposztáért. Bizony!
namihami
Jó is az. Egy kis pecsenyezsíros- kenyérrel.
ila51
@Apoca: ...kicsit macerás , de odafigyeléssel meg lehet oldani .
ila51
@Apoca: Igen , mamám is sokat csinált hordóban , lenyomtatva , mikor kicsik voltunk . Sok fogyott . Aztán csíramálét is , lófogu kukoricát , azt a morzsolt állapotút főzött sokat , nekünk az volt a táplálék kiegészítő , nem kapszulában. Soha nem voltunk betegek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.