Már két éve van telke a Holdon Sebestyén Balázsnak. 

„Csak kérdem, hogy kinek van egyébként telke a Holdon? Megvetve, lesajnálva nevettetek ki engem, amikor telket vásároltam két éve a Holdon! Ki beszélt már akkor, hogy keresni kell az új befektetést?

Kinek van elismert, rendes, certifikált papírja arról, hogy telke van a Holdon? Nekem!” – dicsekedett szerda reggel a rádióban Sebestyén Balázs.

A rádiós úgy véli, a birtok akkor jön majd neki jól, ha az emberek elkezdenek majd egy másik bolygót is tönkretenni.

„Szép lassan szemtanúi lehetünk, hát mi még nem, de a gyerekeink már talán igen, hogy elkezdjük kolonizálni a világűrt, és elindul az ember. Kilép, és elkezd egy másik bolygót tönkretenni. Gyerekek, ez még csak kicsi befektetés, de minden így indul. Egy pár négyzetméteres kis külterület, de majd lesz ott abból valami” – mondta a rádiós, aki megkapta a Hold térképét és alkotmányát is.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Sebestyén Balázs Hivatalos oldala

(Bors)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És ki a f@sz az a Sebestyén Balázs a hazai bulvár-arisztokrácia koronázatlan királya ? Az a tahó, aki kezdős tévésként beszívva vezetett műsort, valamint egy utcai riport előtt, a háta mögött gúnyolódott a leendő beszélő alakján. Miután ez a videó kiszivárgott az ország ahelyett, hogy kiutasította volna és soha nem adott volna neki munkát médiában, a vállára emelte és azóta is sikeres (?) tévés/rádiós, aki mindig kerül valahová. Miközben tisztességes, nem törtető, nem bunkó, képzett médiaszakemberek tengenek munka nélkül. Ő és a kábítószerezve, forgalmi vagy jogsi nélkül vezető, egy rendőr életét kioltó Császár Előd (aki a mai napig foglalkoztatott DJ Shane 54 álnéven) a példái annak, hogy az ország azért tart itt, mert a kollektív jóérzése, etikai mércéje réges rég elveszett és ilyen emberek lehetnek a szórakoztatóipar közismert alakjai.
Cappuccino
Majd ha az ingatlan adót bevezetik, majd akkor örűljön neki. A vagyonosodási illetéket vajon befizette már?
kopacsijanos
Viszont mi a picsát csinál haegy másik faj is bejelentette azigényét és elöbb min ti ! sok hülye a semmiért fizetett! Én a feketelyukba vásároltam három telket!!
rbela
És az ingatlanadó, ráterhelik az ingatlanra, ha nem fizeti, és akár el is vehetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.