Az erőszakos migránsok számára repülőtéri tranzitzónákat hozna létre az osztrák belügyminiszter. Herbert Kickl azután beszélt erről, hogy idén már négy olyan gyilkosság is történt, amelynek elkövetője bevándorló lehetett. A miniszter terve szerint a zónát csak egy irányba hagyhatnának el a bűnelkövető migránsok, méghozzá a hazájuk felé – hangzott el az M1 Híradójában. Készen állok arra, hogy ledöntsem a tabukat az erőszakos bevándorlókról szóló vitában – így reagált az osztrák belügyminiszer a Kronen Zeitungnak adott interjúban arra, hogy néhány héten belül négy nőt gyilkoltak meg migrációs hátterű férfiak Ausztriában. Keddre virradóra brutális gyilkosság történt, amelyben egy 25 éves nőt szúrt le saját, 21 éves öccse a bécsi főpályaudvaron. A gyanúsított etióp származású férfi, aki szakácsként dolgozott Ausztriában. Vélhetően drogügyletben vett részt, emiatt alakult ki a testvérek között a vita, majd egy konyhakéssel leszúrta nővérét a pályaudvaron.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@durbincs: nem tudom, hol élsz, de kis hazánkban bizony nem ritka, amikor gyermek a szüleit, vagy a testvérét gyilkolja meg. Vagy egy nyűgös szülő a saját gyermekét. Tudod, a családi dráma egyidős az emberiséggel! A bécsi fő pályaudvaron is egy családi dráma zajlott.
Nem vitatom hogy a bevándorlók között is akad ámokfutó. mint ahogy a helyi lakosok között is. Remélem, a helyi lakosoknak is adatsz a pofájukra!
Nessy
@durbincs: gagyi líra? Na ezt azért ne kezdd el mesélni annak az asszonynak, akinek a férjét megölte, a lányát életveszélyesen meglőtte egy elvakult szerelmes férfi!
Nessy
@durbincs: nem! Itthon Magyarországon.
Nessy
@durbincs: Ragaszd már le azt az Istenverte kérdőjel gombot a klaviatúrádon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.