A haláltól is óvhat az étrend A rostban gazdag étrend csökkentheti a halál kockázatát – állítja egy új tanulmány, mely szerint a nem fertőző betegségek kialakulásának esélye mérséklődik az étrend módosításával. Ha sok rostot fogyasztunk, az csökkentheti a nem fertőző betegségek kialakulásának kockázatát, így a halál esélyét is – áll a The Lancet folyóiratban megjelentetett, […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.