Elhagyja az országot Mohamed Fatima, aki közösségi oldalán indokolta meg döntését. 

A 37 éves énekesnőnek elege lett a magyar zeneiparból és újra külföldre költözik. Fatima legújabb terveit is felvázolta hosszú bejegyzésében. Ebben kiderül, hogy óvónő lesz külföldön. 

Mohamed Fatima Instagram posztjában azt írja:

Sokan kérdezik tőlem, hogy miért nem énekelek már? Az van, hogy énekelek meg énekelni is fogok, mert mielőtt híres lettem is énekeltem, de nem tudok beállni a sorba ahol a 20-dik bohóc lehetek a palettán, ahol nem a tehetség, az érték a fontos hanem az, hogy mennyire vagy botrány arc! Nekem egy 3 éve Isten új utat mutatott! Kivezetett engem erről a területről és nem kellett tovább a normák szerint énekelnem! Amikor rájöttem, hogy elveszett az örömöm a saját zenémben, akkor kezdtem el gyerekekkel foglalkozni! Rájöttem szerepelhetek 40 klipben, ha az nem az enyém és csak részben vagyok benne! Rájöttem arra, hogy többet ér az, amivel megáldott Isten, mint az, hogy egy egész ország félreismerjen! Így eljutottam arra a szintre, hogy már újra tudok örömből énekelni és nem pedig egy bizonyos kategóriának megfelelni! A gyerekek őszintesége és tisztasága volt az, ami minden bajomon átvitt és ezért döntöttem úgy, hogy most elmegyek és hivatalosan is óvónéni leszek! Ez lenne az igazi oka, amiért most picit elmegyek és bár egyik szemem sír a másik nevet, de mégis tudom azt, hogy most az igazi céljaim felé tartok! Nem könnyű mindent újra kezdeni a 0-ról egy idegen országban, de mégis azt gondolom, ha meg sem próbálom, akkor örökké bánni fogom! Kívánom nektek, hogy soha ne adjátok fel és merjetek lépni a céljaitok ért!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fatima (@mohamed_fatima_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Femina

Címlapi kép: Instagram

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: ...attól te még buta suttyó maradsz :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Nem fog hiányozni senkinek, a kocsisorból már kiöregedett...:-)
Aki Én
@Shikari: Buta embertől buta válasz. Ezért vagy nélkülözött az élet minden területén, ezért lettél egy buta és aljas propagandista.
Aki Én
@Shikari: ...attól te még buta suttyó maradsz :)
Eriksson
Bizony a sztáripar strapás vállalkozás. Mondjuk az óvoda is az, de ott legalább saját maga lehet.
lampa laz
@Horizont: ...igen, gyönyörű és nagyon igaza van, h csak a maguk körül botrányt kavaró, pelenkásan idetévedt, majd csöcsökkel kiplasztikázott fruskákkal lett tele a könnyűzene világa. És ezek ma a magyar sztárok. Minél erkölcstelenebb, annál jobban favorizálja őket a média, így aztán nem lehúzza hanem felemeli őket, pedig az ellenkezőjét kellene tenniük.
Fatimának sok sikert!
SystemError
@Eriksson: Milyen óvodába jártál te, ahol saját magad voltál..? :)
gulyasgyula
Kár ilyen tehetségeket elengedni az országból ...Milyen szép neve van Mohamed ...Nem hogy kineveznék az LMP-ben társelnöknek hogy nőne a párt népszerűsége ...Hogy én így le elegyek maradva nem értem mi ebben az írásban a H Í R ...
Yeromos
Óvónő leszek? Maximum dadus lehetsz az óvónő (óvoda pedagógusi) képesítés főiskolai végzettséghez kötött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.