Hihetetlen, de igaz, Korda György betöltötte a 80. életévét. Dalain több generáció nőtt fel, feleségével, Balázs Klárival, ma is járják az országot. Még kimondani is sok, az énekes nevéhez majdnem ezer dal köthető

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Dalcsináló Ákos úr, pedig már a Kossuth-díjat is megkapta! Kovács Vallásfilozófus-Politikaielemző Ákos úr márpedig egy jó ideje mindenhez ért, amihez a kormány is, amelynek – lelke rajta – letagadhatatlanul tolja a szekerét. Engem nem zavar, sőt, arra is magasról teszek, hogy Ákos úr üzleti vállalkozásai hasítanak, vagy éppen dögledeznek. Az viszont kurvára zavar, hogy valaki nem ért valamihez/felületesen ért valamihez, de felcsimpaszkodik valami nem létező szakmai-erkölcsi piedesztálra és onnan osztja az észt. Mintha ebben a tetves országban a kereszténységen és a migránsokon kívül semmi más nem lenne fontos.Igen, szar érzés látni, hogy az aktuális lázból szűnni nem akaró, egybites migránsláz lett, hogy a művész úr véresen komolyan gondolja azt, amit bármely közönséges propagandamunkás: hogy a hatalom fokhagyma- és lábszagú mantráinak felbüfögése egyet jelent a lázadással, a nem seggnyaló, más véleményen lévő embertárs (akár újságíró, akár nem) pedig törzsi mentalitású senki, akire még szavakat is kár pazarolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.