Tóth Vera ugyan sosem szerette, ha túl sok minden derül ki róla a médiában, a Bors azonban kiderítette, hogy új párja a gasztro világban jártas és elismert szakember.

„Nem régóta tart ez a kapcsolat, de nem titok, ő a pasim és nem is rejtem véka alá a boldogságunkat, de meg szeretnénk húzni egy határt”

– mondta Tóth Vera a Borsnak, aki azt is elárulta, tudja, mivel jár híres embernek lenni, ő is, a kedvese is ismertek a maguk köreiben, ennek ellenére nem kívánnak a „celeb pár” kategóriába tartozni. 

„Nem akarunk úgy sétálni az utcán, hogy nem fogjuk meg egymás kezét, vagy nem adunk a másiknak egy puszit. [...]

Tudjuk, hogy beszélni fognak rólunk, mégis szeretném, ha a kapcsolatunk csak a miénk maradna” 

– tette hozzá. 

Vera új kedvese, ahogy az énekesnő is, túl van már pár románcom. A lap arról számolt be, hogy Zoltán annak idején egy neves villányi borász, Gere Attila lányával volt házas, de válásuk után nem csak egykori feleségét, hanem az ottani vállalkozást is otthagyta.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Tóth Vera

(Bors)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha ezt nem jelenti lerágtuk volna az összes kömünket, de tulajdonképp KIT IS ÉRDEKEL, minek kell idenyomni az ember arcába, ezt a túlsúlyos banyát ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
Celeb az celeb, arcát csak ő képes tolni mások elé, hogy itt én vagyok... aki vagyok a többi csak mellékes. A kapcsolatod csak akkor a tiétek, amennyibe nem leszel celeb kategória, de már a kapcsolatod is celeb lett, mikor a kapcsolatodat nyilvánosságra hoztad.
Dr plágium
Ja a K.Gábor szerzett neki egy szakmabelit :)
Dr plágium
@Dr plágium: hogy ne legyen felesleges harmadik...
namihami
Szóljon, akit érdekel. Aztán álljon be abba a qrva rövid sorba.
Néha a Propinak is sikerül borsosodni, lokálosodni, velvetesezni, nuusosozni, stb.! Csak azért, hogy eggyel több legyen az ún. hír, kár a mi időnkért és a tárhelyért.
terlasz
Közhírré tétetik, hogy Tóth Verát egy új pasi macerálja! Ez ám az izgalmas hír!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.