Sokakban visszatetszést kelthetett Nagy Feró szerdai Facebook-bejegyzése.

Nekiment a DK Nagy Ferónak: "Nem árt, ha hozol magaddal egy testőrt is"

Térdműtétet hajtottak végre Nagy Ferón egy siófoki kórházban. A zenész el volt ájulva az ellátás színvonalától, közzé is tette egy Facebook-posztban.

A bejegyzés kicsit öngólra sikeredett, rengeteg komment jött, amelyben Feró követői azt ecsetelik, ha nem lenne ismert művész, ő sem kapott volna különleges elbánást.

A DK még tovább ment, kórházlátogatásra hívták Nagy Ferót, és valamiért testőrt is javasolnak mellé:

Gyere Feró, beszéljünk együtt azokkal, akik fél napot várnak a sürgősségin, vagy, akiknek patkányokkal, szennyvízzel vagy leszakadó mennyezetekkel kellett dacolniuk a kórházban.

Nem árt, ha hozol magaddal egy testőrt is

- üzente Molnár Csaba a Nemzet Csótányának.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m73
Ez is csak egy mocskos spicli volt a komcsi rendszerben.Azért érti meg magát ilyen jól ezekkel a mocskos posztkomcsi fitymaszosokkal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m73
Ez is csak egy mocskos spicli volt a komcsi rendszerben.Azért érti meg magát ilyen jól ezekkel a mocskos posztkomcsi fitymaszosokkal.
Pegero
Jajj már!
Patkány a kórházban?
Igaz, a majdnem csonttöréseket szenvedő Varju Lászlót bevitte a rohammentő, de mivel nem találtak törött bordákat, hamar hazazavarták! Azóta patkánymentes a kórház.
moareka
Trollok "lázadása" a Propelleren...Az ám a helyzet, ha ma Magyarországon egy nagy arc, aki csótánynak képzeli magát bekerül a kórházba, mindjárt megmondó csótány akar lenni, s miután kitöltötte a seggnyalás hiteles dokumentációját jelentő konzultációs kérdőívet, már nem a kevéske nyugdíjért ájvékol, hanem dícséri a kórházi ellátást a VIP-es szobából...
Borsodi
@Sámannus: Szerinted volt egyáltalán valaha is,öregségére egy vén bohóc lett, nekem a szememben régen is egy nagypofájú hőzöngő pojáca volt Ózdon koncertvégén majdnem meglincselték.
Sámannus
@Borsodi: Mindig azt óbégázik amit várnak tőle Mert puha pöcs volt mindig.
polar450
A nemzethy spicli hízelgett egyet. Ennyi történt!
Valóban be kéne lökni a várakozók közé, aztán menőzhet a barma, míg beszélni tud!
namihami
@Borsodi: Bocs, de a Csótit és a bohócokat egy szintre tenni, az a bohócokra nézve dehonedztáló. Ez csak egy ordító egér, a bohóc pedig művész.
A spiclinek rendbetették a kórház egy kis részét és most általánosít. És a mellékes se jön majd rosszul. Fut belőle az unokának is és neki is pelenkára.
balos
Hát örülök,hogy a csotány patkányba ment át és követi a "nemzeti-segg" kurmányt!Ilyenek támogatják a szabad rablást!
36
@desiro: Eddig azt hittem Fletó hőmérője.:)
tulipan
@namihami: Nekem különösen tetszett, a Csótányról készltett propaganda fényképen, a Csótány mellett látható éjjeli sszekrényen, gondosan elhelyezett, kávés CSÉSZE, amikor pedig közutott, annak, aki valóban normálisan volt bármely kórházban, hogy ott automata kávéfőzőből papírpohárban, lehet a kávét "vételezni"!!!
Shikari
Ismét bebukott a roncsellenzék huhogása. A magyar egészségügy működik, ami hihetetlenül bosszantja a liberálfasisztákat!
magyarbakancs
A nemzet csótánya volt de a nevét nem tagadta meg.
magyarbakancs
@Shikari: "Ismét bebukott a roncsellenzék huhogása. A magyar egészségügy működik, ami hihetetlenül bosszantja a liberálfasisztákat!"
Te hol ,melyik Magyarországon élsz?
A fenti idézetért menyi ment a bankszámládra?
Shikari
@magyarbakancs: Azt hittem neked fizetnek az álhírekért!
tulipan
@Shikari: Te rohadt, TAKONY, ROMÁN NARANCSOS SEGGNYALDOSÓ! Remélem, hamarosan kirpóbálhatod a VÁRÓSLISTÁKAT!
magyarbakancs
@Pegero: " Igaz, a majdnem csonttöréseket szenvedő Varju Lászlót bevitte a rohammentő, de mivel nem találtak törött bordákat, hamar hazazavarták! Azóta patkánymentes a kórház."
Küldjek szappant ,hogy pofádat kimossad?
Mi faszért kel nektek mindenkit leszólni személyeskedni?
Ezt tanítják a SZOP-KIN FIDESZBEN?
magyarbakancs
@Shikari: milyen áll hírt írtam?
Létszi írd meg!
Shikari
@magyarbakancs: Nekem ki fizetne a véleményemért?
magyarbakancs
@Shikari: Az Egészség ügyeben dolgoztam,dolgozok.
Rálátásom van az egészre.
Van nagyon-nagyon modern 2 év alatt tönkrement kórház ,van pavilon rendszerű kórház ahol a penész tartja össze.
És van jó szakemberekkel teli kárhoz és van faszkalapokkal teli.
Összességében a magyar kórházak 2,5 az osztályzásuk.Tudok neked olyat mondani ahol 20-30 km távolságban nem találsz szakorvost. Messzebb ha mész nem tudod meg fizetni a buszt, és nem érsz oda a rendelésre ,vagy éjjel érsz haza.
Shikari
@magyarbakancs: Ferót rendesen ellátták, miért ne mondhatná meg. Én úgy tudom, hogy Gyurcsány alatt ment a kórházi széfek ügye és az ágyszám csökkentés. Akkor minden príma volt, csak Orbán cseszte el? Nem hinném!
terlasz
@Shikari: Sose volt príma az egészségügy helyzete, de legalább folyamatosan romlik. Semmi gond, mert vannak üresen kongó szép új stadionjaik, amik majd kiváltják a lepusztult korházainkat.
Shikari
@terlasz: Senki nem ment még stadionba gyógyítani magát. Érdekes, de bankba se. Valószínűleg erre a célra a kórháza legmegfelelőbb. Így sem a stadion, sem a bank emlegetése nem bír információval!
Mirtilla
Majd bolond lett volna a kórház nem körülajnározni Nagy Ferót.Tisztában voltak vele, hogy az is hir lesz majd, ha minden rendben volt vele , illetve azt is megtudná majd a fél ország, ha sértett panaszosként hagyná el a kórházat.Igy most egy ingyenes reklámot kaptak Feró élménybeszámolójával.Ámbár ez nem vigasztalja azokat, akik ugyanott mást is tapasztaltak.
desiro
@Shikari: Ne örülj vazzeg Nem neked szántam a lájkot, TE 1 NÁCI GECI VAGY!!!
Shikari
@desiro: Nekem tetszel, mint elrettentő példa. Másik ilyen liberálfasiszta demagógot keresve sem találnék!
desiro
@Shikari: Az EÜ. minisztered mondta nem rég, a betegek tanulmányozzák a tíz parancsolatot és meg gyógyulnak!
Nosza tanulmányozd, hátha meg gyógyul az agyad!!
desiro
@Shikari: "iberálfasiszta" értelmezd mert ez így hülyeség.
TE NÁCI KÖCSÖG! A nácik sohasem voltak liberálisok! A LIBERRÁLISOK MEG NÁCIK!
Shikari
@desiro: Annyira demagóg liberálfasiszta vagy, hogy csak ámulni lehet ezen a fanatikus degenerált hozzáállásodon!

Úgy érezted, kétszer is szólnod kell, hogy egyszer meghalljanak? :-))))))
Pegero
@magyarbakancs: Szappanra nem ekem van szükségem, hanem Hadházynak! Büdös a lába! Ami pedig a kórházakat illeti, sokkal jobb állapotban vannak, mint Hadházy zoknija!
https://lokal-a.mmcd.hu/wp-content/uploads/20...
magyarbakancs
@Shikari: " Ferót rendesen ellátták, miért ne mondhatná meg. Én úgy tudom, hogy Gyurcsány alatt ment a kórházi széfek ügye és az ágyszám csökkentés. Akkor minden príma volt, csak Orbán cseszte el? Nem hinném!"
1,A művész úrt azért látták el rendesen mert ismert ember.
2,A Gyurcsány alatt ment a széfek dolga a kórházak le építése amit a Fidesz befejezett.
Nem állította vissza az OPNIT,MÁV szanatóriumot,Rókus KH.
3, Orbán elcseszte igen csak.
Több pénz jut a Sportra mint KÓRHÁZRA
magyarbakancs
@Pegero: Elnézésedet kérem de Folyton személyeskedő megjegyzéseket írogatsz.
Az a meglátásom azok szoktak személyeskedni kiknek nincs érv a tarsolyukba.
Szeparepa2
Feró egy extrém, bohém művész... nem ért a közélethez, társadalmi problémákhoz, sem egészségügyhöz... lényegében semmihez sem ért túlzottan, nem egy zseni, ilyenekben hogy egészségügy, meg egyéb közéleti és társadalmi szektorok... DE KÖNYÖRGÖM, NEM IS KELL NEKI!!! Egy dologhoz ért, az a szórakoztatás, a zene és ezt ne becsüljük le. Feró aktív és szerves része volt a már 70-es évektől induló szellemi kulturális forradalomhoz, ami a rendszerváltáshoz vezetett... rengeteg fiatalnak és idősebb embernek adott lelki táplálékot és ERŐT, hogy bírjuk, csináljuk, haladjunk tovább...
Feró tisztességben megőszült bácsi és kivételesen nem írom, hogy megőrült, mert ELEVE ŐRÜLT VOLT ÉS EZT NEM IS TAGADTA, sőt büszke őrült volt... a jó művész, főleg egy katartikus zseni, az közönyösen közli kérdésre, hogy persze hogy őrült vagyok, ne sértegess azzal hogy normális lennék, ha normális lennék, akkor gy gyárban kalapálnék és nem szórakoztatnék SIKERREL százezreket, nem adnék katarzist millióknak. MERT EHHEZ ŐRÜLET KELL. Ki dudás akar lenni pokolra kell annak menni. Ferót lecsukták többször is (nem hosszú időre, de mindig újra és újra próbálták elhallgattatni és megtörni a bolsevikok, természetesen veréssel is), 69-85 között ki volt tiltva minden médiumból, le volt tiltva minden lemeze illetve albuma, (ez tán jobb szó, hiszen létre sem jött a bakelit), csak illegálisan tudta kiadni, kézről kézre járó szamizdat kazettákon munkáit és ÍGY IS ORSZÁGOSAN ISMERT SZTÁR VOLT MÁR AKKOR!!!
70-ben nem volt senki aki ne is merte volna a Bikinit (ami nem keverendő a nyálas D-Nagy féle szarral, bár a hangszerek szintjén jó rock volt az is, sőt egy-két jó szám is van a zeneszerzőknek köszönhetően), aztán pedig, amikor már szabadabban mozgott, mint már írtam, 85 körül, jött Beatriche és elképesztő sikereket ért el vele úgy, hogy a többségnek valójában soha nem tetszett ez a krézi alternatív keményrock, de A SZÖVEGEI IGEN; MÉG A LEGLÁGYABB LÉLEK IS ÉRTETTE AZ ÜZENET, A LÁZADÁST ÉS GÚNYT BENNE!!!
Szeparepa2
A mai napig már inkább 80 felé hajlova is tombol a szinpadon és elmondja ŐSZINTÉN, amit akar. Feró nem hangszeres zenész és nem is igazán komoly énekes, kb Hobo kategória, sok hangja nincs... mégis karizmatikus katartikus zseni. Inkább költő; a mai rap tehetségek (amiből sok nincs mondjuk) előképe. Üvöltve beszélve, ugrálva, mondott ill ordított ki magából már negyven éve is olyan igazságokat, olyan maróan, hogy az emberek többsége még hallgatni sem mindig merte. A nagy generáció egyik legnagyobb lázadója volt. Nem érdekelte őt sem konvenció, sem etikett, sem művészi szabványok, előírások; természetes, spontán őszinte előadó volt és őrjöngtek érte, mert zseniálisan csinálta. Feró többet tett hozzá a magyar nép szellem fejlődéséhez, mint akár Orbán vagy bármilyen politikus együttvéve. Ereje pont az egyszerűségben volt mindigis. A nép hangján, a nép nyelvén a néphez szólt, semmi művészi finomkodás, egy analfabéta tanyasi kubikos is ha át tudta venni az energiát, a spirituszt ami Feró dalaiban volt. A zenében csak annyi érdekelte, hogy kemény döngölős rock legyen, semmi más, sem hangszeres zenész, sem zeneszerző nem volt... teljesen szabadon és kreatívan dolgozó improvizatív bandákkal nyomta. Mégis ha valaki nem volt jó, AZONNAL HALLOTTA és nem szokott tévedni... kivágta a csapatból elég hamar (bár kegyetlen soha nem volt, esélyt mindig adott ha kértek), mert Feró sem akkor, ahogy most sem, NEM FINOMKODOTT... trágár volt, odaszólt beszólt sőt nyakon is vágott bárkit, aki vele dolgozott, hogy "észre térítse" ÉS ÍGY SZERETTÉK ÍGY SZERETTÜK... EZ FERÓ... egy legenda, amit a mai agyhalott csicska ficsúrok felfogni képtelenek, alkalmatlanok rá; torz beteges gondolkodás lett a szabvány ismét, mint akkor 40-50 éve, ami ellen Feró lázadt és ő még emlékszik milyen egészségügy volt az átkosban. Ehhez viszonyít. Mivel nagyon erős szervezete van, nem járt sokat kórházban... neki ez jó és nagy szám, amit most átélt ott... és nyilván kiemelt módon bántak vele hisz híresség... ennyi
advocat
@Szeparepa2: Magánkórházban volt. Ő fizetett. Fizetett? Vagy csak reklámcélból befektették?
Pegero
@magyarbakancs: Neked az nem elég érv, hogy lyukas Hadházy zoknija és büdös a lába?!
advocat
Csak úgy: "Bosszantja az orvosokat a kormány sikerkommunikációja" – kitálalt a Magyar Orvosi Kamara.."
magyarbakancs
@Pegero: Teljesen mindegy lukas a zokni vagy nem.
És mindenkinek büdös a lába ki 6-10 órát van egy cipőben.
Az ennyim a tied mindenkié büdös.
evacica
Nem tudom, milyen kórházban volt, lehet, hogy magán kórházban. Én mindenesetre a Honvédba voltam szeptemberbe, imádkozom, hogy ne kerüljek vissza, az állapotok kritikán aluliak, 7 éve feküdtem a Margit kórházban, az állapotok nagyon romlottak azóta, pedig a Honvédot az egyik legjobb kórháznak tartottam! Feró azért nem kell ennyire benyalni!
Pegero
@magyarbakancs: Az MTVA Székházában van mosdó, ha igényes lett volna Hadházy, akkor meg tudta volna mosni a lábát, de nem tette. Még korlátot sem kellett volna másznia annak a korlátoltnak! Olyan büdös volt a lába, hogy a zoknija is foszlásnak indult. Megjegyzem: nekem nem szokott büdös lenni a lábam, mert rendszeresen mosom, neked viszont ahogy elnézem, már a bakancs is lerohadt a lábadról!
tulipan
@Pegero: Igazán lélekemelő, hogy milyen témárban kötözködsz bárkivel, szokásod szerint Te narancsos seggnyaló!
szép új világ
Feróval kapcsolatban nem változott semmi. Továbbra is megmaradt a nemzet csótányának.
Pegero
@tulipan: Nem értelek!
A tények, a valóság közlése neked kötözködés? Te most elfogult vagy Hadházyval szemben, netán neked is büdös a lábad?!
magyarbakancs
@Pegero: " neked viszont ahogy elnézem, már a bakancs is lerohadt a lábadról!"
Baromi jó orrod lehet ,hogy az éteren keresztül is érzed.
Kár elfecsérelni az ilyen tehetséget.
Érzed milyen jó bukéja van a lábamnak.
tulipan
@Pegero: Te talán nem?? Ne röhögtess már!!!
Pegero
@magyarbakancs: @tulipan: Legaláb időnként cserélhetnétek zoknit.
Shikari
Magyarellenesék azonnal nekiugranak annak, aki egy jó szót is merészel szólni a mai állapotokról, legyen az bármilyen téren.
Ebből látszik a hiteltelenség, magyarellenesség és a hatalom utáni hihetetlen vágy. Mindent elkövetnek, akár Magyarországot is tönkre teszik, csak ismét a hatalom közelébe jussanak!
Mi magyarok tenni fogunk róla, hogy még a parlament közelébe se jussanak!
magyarbakancs
@Pegero: Cserélünk,cserélünk te meg szagoljad.
De ajánlok az orrodnak egy jó tokot a s...
Pegero
@magyarbakancs: aktor.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2017-07-25/a2dc618062298267885032a23d538398/web650.gif
magyarbakancs
@Pegero: Tolathatsz az orroddal a tok felé a s...
tulipan
@Pegero: Te narancsködös orbán seggnyaló! Gondolom legalább 10 éve nem volták kórházban, különben meg sem mernél szólalni ez ügyben!!! Nem hinném, hogy bármilyen betegségedből a 10 Parancsolattal gyógyultál volna meg!
tulipan
@Pegero: Nagyon jellemzően, a narancsos seggnyalók "útmutató érvelése"!! :)))))))))))))))
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=428541&aid=2...
tulipan
@Pegero: A szolgai, narancsos, bamba SEGGNYALDOSÁS helyett, ezek a valódi ÉRVEK!!!
https://wmn.hu/ugy/50043-ossze-fog-dolni-az-e...
tulipan
@Shikari: Annyira demagóg egy narancsos seggnyaló HIÉNA vagy, hogy csak ámulni lehet ezen a fanatikus degenerált hozzáállásodon!
Shikari
@tulipan: A hörgésen kívül érved még nem volt! Tipikus liberálfasiszta!
tulipan
@Shikari: Köszit, tipikus nácikám! Örülök,, hogy legalább végre felismerted Önmagadat!:))))))
Pegero
@tulipan: 07:25
Vaklárma, fake news!
Tudom örülnél, ha igaz lenne de az a helyzet...
http://4.bp.blogspot.com/-UyqLpdBLBg4/UDvx2DJ...
tulipan
@Pegero: Attól, hogy te, mint narancsos seggnyaló lakáj, nem akarod elhininni, még igaz!
http://4.bp.blogspot.com/-UyqLpdBLBg4/UDvx2DJ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok