Az újságíró két könyvön is dolgozik. Korábbi ügyeire szerinte szót sem érdemes vesztegetni.

Előkerült Havas Henrik, szerinte kicsinyes dolog volt besározni őt

Fotó: Facebook

Több mint egy évvel ezelőtt először Baukó Éva korábbi valóságshow-szereplő, később mások is szexuális zaklatással vádolták meg Havas Henriket. A műsorvezető akkori munkaadója, az ATV belső vizsgálatot indított az ügyben, majd úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését. Havas Henrik azóta nagyrészt eltűnt a nyilvánosság elől. Tavaly ősszel derült ki, hogy egy maffiakönyvön dolgozik, illetve az N1TV-n szerepelt egy közéleti műsorban.

Havassal most a Best magazin csinált interjút, amelyben elsősorban családi történetekről esett szó, de a műsorvezető néhány mondatban beszélt az őt ért vádakról is: „Sokan azt gondolják, hogy engem kinyírtak, de ez sem igaz. Az a sok mocsok, amit rám zúdítottak hónapokkal ezelőtt, annyit sem érdemel, hogy szóba hozzam. Pitiáner, kicsinyes dolog volt megvádolni és besározni” – mondta Havas hozzátéve, hogy nem ezért nincs más a képernyőn az ATV-nél: „Abban maradtunk, hogy most nem dolgozom náluk”. Havas a kilencvenes évek alvilágáról szóló könyve mellett Benkő Lászlóról, az Omega billentyűséről ír életrajzot.

Egyébként állítása szerint nem hiányzik neki a televízió, a közéleti kérdéseket viszont rendszeresen megvitatja a kisoroszi vegyesboltban.

(hvg.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
B. Éva és M. Anikó szexuális zaklatásnak volt kitéve? Nahát...!! Remélem nem sérült meg a lelkük, hiszen világéletükben visszafogott, erkölcsös hölgyek voltak, mindig az embert és közjót tartották fontosabbnak, nem pedig az olcsó hírverést és a pénzt. Hát az nem állíthatták "szegény" lányok, hogy Havas nem akart fizetni. Kicsit avas ,már a Havas. Nem történt minőségi váltás, a Fiala is egy bohóc, aki láthatóan nem érti, hogy miért nem ő lett Puzsér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Eladott Ország: Mindkettő szűzies apáca életet él a mai napig. Pedig M.A. elmesélte milyen volt kitartott q.-nak lenni. B.É. pedig napi szinten adott a sajtónak munkát a piálós, kábszeres agresszív kalandjaival.
Cicamama55
Sok éve már, hogy nem szoktak arcok hiányozni nekem a televízió képernyőjéről, jönnek-mennek, cserélődnek a személyek... Havas Henrik különleges stílusát, beszédét, az ő személyét én bizony hiányolom. Fialát nem tudtam elfogadni, úgy a stílusát, mint magát az ember, így aztán jó ideje már ezt a műsort sem nézem...
Főlökött
"Havas a kilencvenes évek alvilágáról szóló könyve" látom - olvasom - tapasztalom, Ő sem akar sokáig élni...

Azon főtisztek és tábornokok, akik ezen témát feszegették, gyors halált haltak, állítólag öngyilkosok lettek, kimagasló számban.

Szóval eddig sem hiányzott számomra a fószer, de ezután lehet, hogy a gyászhírek között kell majd keresnie annak, akit érdekel személye.
CsipkeRózsa
Igaza van Havas Henriknek, kicsinyes dolog volt besározni őt.
Micike
Igaza van Havasnak. Kicsinyes dolog volt besározni őt. Hiányzik a képernyőről, a félkegyelmű Fiala a nyomába nem léphet. Havas, Vitray, Szilágyi és a többi nagy tévés ász büszke volt arra, hogy nem kell füles a fülébe, van rutinja, tudása, esze, gondolata levezényelni egy műsort. Fiala meg arra büszke, hogy fülébe kapja a dumát, amire képtelen a maga eszével.
Lepényleső
Kicsinyes,ám működött? Ezen eltűnődött? Okán,meg biztos nem lepődött? Nyilván tudja
a szél honnan jött. Ellene ezért nem küzdött?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok