Az újságíró két könyvön is dolgozik. Korábbi ügyeire szerinte szót sem érdemes vesztegetni.

Előkerült Havas Henrik, szerinte kicsinyes dolog volt besározni őt

Fotó: Facebook

Több mint egy évvel ezelőtt először Baukó Éva korábbi valóságshow-szereplő, később mások is szexuális zaklatással vádolták meg Havas Henriket. A műsorvezető akkori munkaadója, az ATV belső vizsgálatot indított az ügyben, majd úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését. Havas Henrik azóta nagyrészt eltűnt a nyilvánosság elől. Tavaly ősszel derült ki, hogy egy maffiakönyvön dolgozik, illetve az N1TV-n szerepelt egy közéleti műsorban.

Havassal most a Best magazin csinált interjút, amelyben elsősorban családi történetekről esett szó, de a műsorvezető néhány mondatban beszélt az őt ért vádakról is: „Sokan azt gondolják, hogy engem kinyírtak, de ez sem igaz. Az a sok mocsok, amit rám zúdítottak hónapokkal ezelőtt, annyit sem érdemel, hogy szóba hozzam. Pitiáner, kicsinyes dolog volt megvádolni és besározni” – mondta Havas hozzátéve, hogy nem ezért nincs más a képernyőn az ATV-nél: „Abban maradtunk, hogy most nem dolgozom náluk”. Havas a kilencvenes évek alvilágáról szóló könyve mellett Benkő Lászlóról, az Omega billentyűséről ír életrajzot.

Egyébként állítása szerint nem hiányzik neki a televízió, a közéleti kérdéseket viszont rendszeresen megvitatja a kisoroszi vegyesboltban.

(hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
B. Éva és M. Anikó szexuális zaklatásnak volt kitéve? Nahát...!! Remélem nem sérült meg a lelkük, hiszen világéletükben visszafogott, erkölcsös hölgyek voltak, mindig az embert és közjót tartották fontosabbnak, nem pedig az olcsó hírverést és a pénzt. Hát az nem állíthatták "szegény" lányok, hogy Havas nem akart fizetni. Kicsit avas ,már a Havas. Nem történt minőségi váltás, a Fiala is egy bohóc, aki láthatóan nem érti, hogy miért nem ő lett Puzsér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
"Havas a kilencvenes évek alvilágáról szóló könyve" látom - olvasom - tapasztalom, Ő sem akar sokáig élni...

Azon főtisztek és tábornokok, akik ezen témát feszegették, gyors halált haltak, állítólag öngyilkosok lettek, kimagasló számban.

Szóval eddig sem hiányzott számomra a fószer, de ezután lehet, hogy a gyászhírek között kell majd keresnie annak, akit érdekel személye.
CsipkeRózsa
Igaza van Havas Henriknek, kicsinyes dolog volt besározni őt.
Micike
Igaza van Havasnak. Kicsinyes dolog volt besározni őt. Hiányzik a képernyőről, a félkegyelmű Fiala a nyomába nem léphet. Havas, Vitray, Szilágyi és a többi nagy tévés ász büszke volt arra, hogy nem kell füles a fülébe, van rutinja, tudása, esze, gondolata levezényelni egy műsort. Fiala meg arra büszke, hogy fülébe kapja a dumát, amire képtelen a maga eszével.
Lepényleső
Kicsinyes,ám működött? Ezen eltűnődött? Okán,meg biztos nem lepődött? Nyilván tudja
a szél honnan jött. Ellene ezért nem küzdött?
idppp
@Micike: Nagyfokú elfogultság és tudatlanság Havast a nagy "nagy tévés ász"-ok közé sorolni! Hogy lehet őt egy lapon említeni a nagytudású, igen művelt, sokoldalú Vitraival! Rendre felkészületlenül jelent meg a stúdióban, pökhendi modorával még rá is tett egy lapáttal! Ha rangsorolni akarnánk, a futottak még kategóriába talán befér! Ha nem adnak neki szereplési lehetőséget a Heti Hetesben, talán azt sem tudnánk már, hogy valaha a világon volt...
jesz
Havas után egy darabig próbálkoztam Fialával, de a személyiségzavara bizony lejön a képernyőröl, számomra nézhetetlen. Már a Danubius rádió is miatta volt hallgathatatlan számomra.
Kitoltam vele: nem nézem, nem hallgatom.

Havassal nincs baj, csak öntelt...asszem neki van mire.

Amiért viszont igencsak becsülöm: megkérdezte tőle egy firkász, ha ennyi nője volt, miért nem cserélte le a feleségét? -nem lett volna elegáns, vele kezdtem, vele fejezem be...és különben sem vallott be egyet sem, csak szóbeszéd mind.
...amijük van, azt együtt rakták össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.