Anyja halála óta minden komoly döntésnél csak magára számíthat Zalatnay Sarolta. Cini életében jelenleg nincs szerelem, lánya, Nikolett külföldre költözött, édesanyját pedig 1994-ben veszítette el.

Zalatnay Cini magányos

Fotó: Facebook

Amíg anyukám élt, nem volt rossz döntésem. Nem hagyta, hogy hülyeséget csináljak! A karrieremben is segített, emlékszem, 71-ben sem akartam azt a dalt énekelni, ami a sikert hozta, mert rocker akartam lenni. Anyu ragaszkodott hozzá, és igaza lett 

mesélte a Blikknek Zalatnay Sarolta, aki hiszi, hogy az édesanyja a mai napig figyeli őt odafentről. 

Cininek az édesanyja halála után sokáig a lánya volt a támasza, vele vitatta meg élete legfontosabb kérdéseit, ám Niki már Angliában él. Zalatnay Sarolta nem is tagadja, hogy nagyon hiányzik neki, hogy nem találkozik vele nap mint nap.

Édesanyám mellett a lányom volt az, aki sokszor megerősített a döntéseimben.Ez valahol most is így van, de nyilván nem tudunk olyan gyakran beszélni, mint szeretnék. Ettől függetlenül örülök a boldogságának, annak, hogy sikeres az élete 

Talán ezért is van, hogy Zalatnay Sarolta a mai napig ugyanolyan energiával áll színpadra, mint évtizedekkel ezelőtt, ha énekelhet, nem számít a kor, csak a közönség szeretete.

Egy dolog van, amit senki sem vehet el tőlem, az pedig az éneklés. Ez vagyok igazán én, és kijelenthetem, amíg élek, ezt fogom csinálni. Ötvenöt éve vagyok a pályán, minden rezdülésem a közönségé, amely érzi, amit teszek, őszintén teszem. Ez éltet és biztonságérzetet ad, bármi történjen körülöttem.

Ugyan Zalatnay Sarolta lánya, Niki egy nővel él együtt Angliában, sőt, Cini már Alex gyermekeit is megismerte és megszerette, még mindig arról álmodik, hogy egyszer a kezében tarthatja az unokáját.

Szeretném, ha egyszer lenne egy vér szerinti unokám is, jó érzés lenne, ha Niki természetes úton adna életet egy gyermeknek.

(Blikk)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bizony elmúlnak az évek...A vasfüggöny mögül soha nem tudott kitörni. Utána meg az lett belőle, ami lett... Az már egy másik fejezet.
kep.index.hu/1/0/248/2482/24827/2482776_3f0f79345e0ef563f9cb9d27d7b72288_wm.jpg
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2654/7802/original.jpg?w=600&h
Mondjuk Cinit nehéz lenne felfüggeszteni, mert lassan nincs az a kötél, ami elbírná...
Micike
Cini, egy vér szerinti unokához egy vér szerinti gyerek kellene előbb, de arról már lekéstél. Addig is szerezz magadnak örömet azzal, hogy akiket becsaptál, megkárosítottál, azoknak elkezdesz törleszteni. Meglátod jó érzés lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.