Apjának szívrohama volt, ezután ragadott tollat Meghan hercegné. Mindez még az esküvő előtt történt, de kapcsolatuk azóta sem rendeződött. 

Thomas Markle, Meghan hercegné apja és nővére, Samantha folyamatosan támadják a várandós hercegnét és a királyi családot a médiában. Nem sokkal a hercegi esküvő előtt az édesapa lesifotósokkal is szövetkezett, hogy képeket készítsenek róla.

Később arról szóltak a hírek, hogy szívrohammal került kórházba szintén az esküvő előtt. A People magazinnak a hercegné régi barátai elárulták, hogy kereste telfonon apját és írt is neki. Korábban Thomas Markle Harry hercegre csapta rá a telefont, és lányának sem vette fel. "Kérlek vedd fel, szeretlek és félek" – írta a hercegné az édesapjának.Már csak levélben kommunikál apjával Meghan hercegné

Fotó: Facebook

Az esküvő után pedig egy hosszabb levelet írt Meghan hercegné Thomas Markle-nek.

"Apa, megszakadt a szívem. Szeretlek téged, és csak egyetlen apám van. Kérlek hagyd abba, hogy a médián keresztül támadsz, és hozzuk rendbe a kapcsolatunkat"

Így szólt a levél Thomas Markle-hez, aki válaszolt is lányának. A barátok szerint azt kérte, hogy készítsenek egy fotósorozatot, amelyet a médiában is közzétesznek.

"Épp azt mondtam, hogy nem akarok a médián keresztül kommunikálni, és te azt kéred tőlem, hogy kommunikáljunk a médián keresztül. Hallottad egyáltaláln, amit mondtam?"

(Life.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.