Pályák három éve kötötte össze életét kollégájával, Gömöri András Mátéval. 

Pályák Lilla és Homonnay Zsolt házassága négy évvel ezelőtt futott zátonyra. A színésznő teljesen padlóra került, csak egy hosszabb, spirituális időszak segítségével sikerült újra talpra állnia.

„Nagyon sokáig úgy éltem az életemet, hogy holtomiglan-holtodiglan. Az utolsó pillanatig kapaszkodtam, reméltem, de egyszer csak rá kellett döbbennem: nem hazudhatok tovább magamnak. Egy ideje már nem létezett az, amihez én foggal-körömmel ragaszkodtam, és el kell engednem, mert ez már a múlt” – mesélte Lilla a Borsnak.

A 42 éves színésznő talán nem is gondolta, hogy ilyen gyorsan rátalál ismét a boldogság: 27 éves kollégájával, Gömöri András Mátéval három évvel ezelőtt estek szerelembe, tavaly nyáron pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. Lilla úgy érzi, már csak egy dolog hiányzik ahhoz, hogy minden tökéletes legyen:

Máté újra felélesztette benne a gyermek utáni vágyat, szerelemgyereket akar szülni kedvesének.

„Hatalmas boldogság már három éve Máté párjának lenni és mellette tölteni az időt. Természetesen a közös ba­bát is komolyan terv­be vettük, na­gyon szeretném őt megajándékozni egy szerelemgyerekkel” – mondta Lilla a lapnak

Cikk- és címlapkép: Facebook/Polyák Lilla

(Bors)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@lampa laz: nem kell meglepődni. Sugar mommyk és sugar daddyk, már külön társadalmi jelenségnek számítanak, anya(apakomplexusos fiatalok aranybányái.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Horizont: Vajon az ifjú ,,pinatulajdonos,, mit szól ehhez ???
Commenter
@lampa laz: nem kell meglepődni. Sugar mommyk és sugar daddyk, már külön társadalmi jelenségnek számítanak, anya(apakomplexusos fiatalok aranybányái.
namihami
@papa.49: Mit szól(hat)na? Még a szó is benneszakadt a nagy örömtől.
A balhé akkor kezdődik majd, ha már meg tud szólalni. Akkor ráér a mami tudomására hozni, hogy eddig se a bársonyos test, csupán az előmenetel volt a cél.
simmering73
Inkább a nagymamaságra kellene készülnie.
CsipkeRózsa
Ne vegyétek el a kedvét, boldog akar lenni, nem gondol távolabbi időre.
terlasz
Az ő életük, éljék, ahogyan jónak látják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.