Abszurdnak tűnő mégis gyors és izgalmas megoldás. Ijesztő, vagy inkább vonzó kihívás? Megoldás, a szócsaták helyett. A szerelmesek, akik nincsenek párkapcsolati harmóniában egymással, össze vannak zárva egy idegen környezetben, akár csak néhány órára ,bizony gyakran összevesznek. Majd kibékülnek. A kibékülés után pedig édes az összebújás.

Forrás: harmonet.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Soma
Ezernyi kutatás igazolja a szenvedélyes szex és az adrenalin kapcsolatát. Vannak, akik egyenesen azt állitják: ha nincs adrenalin, egy idő után nincs szex sem. (Nono, akkor jön a tudatos út, akár a tantrikus szex is lehet erre egy módszer...)
Jó néhány éve kutatom (munkám folytán is: www.nlc.hu ) a párkapcsolati konfliktusokat és azok lehetséges gyökerét.
Azt tapasztaltam, hogy igen meghatározó a hozott szülői minta. A diszharmonikus szülői kapcsolatban ( nem fontos, hogy folyamatos látványos veszekedés legyen, legalább ennyire ártó tud lenni az elfojtott, "fejemet a homokba dugom, a család miatt együtt maradunk, de süt belőlünk a keserüség" tipusú hozzáállás is.
Az én szüleim is sokat tépelődtek, aztán 16 éves koromban el is váltak, és csak 30 fölött kezdtem el magam kivülről meglátni: mennyi mindent lemásoltam, és akaratlanul is hoztam magammal, ami megnehezitette sokszor az életünket.
szóval, megint csak ugyanott tartunk. önismeret.
Nem régen megjelent egy ebben a témában igen sokat adó, tanulságos könyv. Katie Byron : A négy kérdés
Teljesen logikus, amit a nő mond : a legtöbb ember azzal neheziti meg az életét, hogy valami olyasvalamit vár el a másiktól, amire az illető abban a pillanatben, helyzetben nem képes.Tehát a "problémagyártó" azzal gyárt magának problémát, hogy a valóság helyett elképzeli, hogy a másiknak milyennek kellene(vele szemben) lennie, hogyan kéne reagálnia, viszonyulnia hozzá, stb...és mert a másik nem ilyen, vagy nem ezt teszi, ettől az illető rosszul érzi magát. Elég tipikus...Katie B.kidolgozott egy módszert (egyszerüen "munkának" nevezi), amivel segit abban, hogy ebből a problémagyártó ördögi körből kilépjünk - ha ugyan akarunk.
Mert sokan vannak ám a "szado-mazo tangó" függők is...
Lollipop
@Soma: jól tudom, hogy a tantrikus szex-ben nem történik meg fizikailag az eggyé válás, hanem csak lelki szinten? vagy rosszul tudom? :-)
ugyeugye
@pinky: rosszul tudod. Nézz utána a neten. Egyébként ha jó valakivel az ágyban, nem kell hókuszpókusz, meg tantra meg mittomén. :D
bogyó
"De mit is jelent ez a szó, amelyet egyre gyakrabban hallunk, de nem valószínű, hogy értjük is. A tantra (amely eredetileg szanszkrit szó, jelentése fonal, lánc) egy rituális és vallási rendszer, a maga szent írásaival és szabályaival. Része egy olyan módszer, amely a szexuális energiát a spirituális energiával köti össze: vagyis az orgazmust nem hagyja pusztán testi síkon, hanem szellemi örömmé teszi.

A tantrikus szex szerint a férfiak és a nők istenek, illetve istennők hasonmásai, akik a szenvedélyben egyesülnek, ráébrednek isteni mivoltukra, és az istenek mintájára érik el a beteljesülést. A tantra szakít azzal a felfogással, hogy a szex bűnös dolog, nem a szexualitás a legszentebb rítus, amit egy másik emberrel megoszthatsz. Amikor a pár egyesül, akkor megérzik egymás nemét, a férfi átérzi a nő nőiességét, a nő pedig partnere férfiasságát."
Lollipop
@bigyobogyo: köszi bogyó. nekem ez a tantrikus szex még mindig hókuszpókusz.

istennők meg istenek... hogy történik mindez a GYAKORLATBAN? ez valamiféle szerepjáték? valaki magyarázza már el! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.