Elsőre talán furcsán hangozhat a szóban forgó elmélet, hiszen mindenhol azt halljuk, hogy próbáljuk minél kevésbé feldolgozva fogyasztani a zöldségeket és a gyümölcsöket. Mégis léteznek olyan zöldségfélék, amelyek megfőzve több tápanyagot tartalmaznak, mint nyersen. Nézzük, mit érdemes hőkezelni és miért!   1. Tökfélék Rendben, elismerjük, nyers tököt még akkor sem szívesen fogyasztanánk, ha tele lenne […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.