A rapper befejezte az elvonókúrát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

A zenész önszántából döntött úgy hetekkel ezelőtt, hogy elvonókúrára megy. A rehabilitáció után most jelentkezett közösségi oldalán.

Curtis azt írta az Instán:

A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot. Egy teljesen új ember lettem! Ez idő alatt sikerült mindent átértékelnem, teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül... sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék!

Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem, ez az utolsó lehetőségem... a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszem ágában sincs szent beszédet tartani, viszont, ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember, aki írt nekem, hogy akár ilyen, akár másfajta problémával, szenvedélybetegséggel küzd, merje felismerni magában, és ne féljen lépni! Addig tegye meg, amíg nem késő! Ezúton is köszönöm azoknak, akik hittek bennem és kitartottam mellettem!

Forrás: Bors

Címlapi kép: Instagram 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Nyugtával dícsérjük a napot!!
Reméljük neki sikerült, másnak többszöri alkalommal sem.
SystemError
@simmering73: Egyetértek, "hetekkel ezelőtt ment be" egy valóban függőnél az semmi. Szerintem ez csak egy karrier mentő akció volt, bement, de ahogy kijött este már csörgött is diler telefonja..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.