A magvajak virágkorukat élik. Nem csak a régi ismerős, a mogyoróvaj lopódzott be a mindennapokba, hanem egyre népszerűbbek a másféle olajos magvakból készült „vajak” is. Vajnak azért nevezhetjük ezeket, mert az olajos magvak a hosszú darálást követően elkezdik kiengedni magukból a bennük lévő olajat, ennek hatására a darált mag először kissé, végül pedig nagyon krémessé […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.