Devizahitele miatt rendkívül nehéz anyagi helyzetben van Bíró Ica: a házát már el is árverezték. Most hajlandó megválni egy csodálatos szobortól, ami tökéletesen visszaadja fantasztikus alakját.

Bíró Ica rengeteg férfi régi álmát válthatja valóra

A Blikk szerint Bíró Ica már arra készül, hogy a kilakoltatási moratórium lejártával elhagyja két évvel ezelőtt elárverezett házát. Az egykori Metal Lady ezért most eladásra kínál egy műalkotást, amit 30 éve készített róla a Kossuth-díjas szobrász, Pauer Gyula.

A szobor tökéletesen visszaadja a bombázó testét, ugyanis konkrétan a testéről vették le a formákat.

Bíró Ica rengeteg férfi régi álmát válthatja valóra

(Fotó: Blikk)

– Egy órán keresztül kellett mozdulatlanul állnom, amíg a testemre kenték a gipszet. Minden porcikám fájt! Utána következett az arcom, rettenetes érzés volt, szinte klausztrofóbiás pánik. Meg kellett ismételni mosolyogva, mert az első változaton látszott a rémület – emlékezett vissza Ica, aki maga varrt ruháival, posztereivel és könyveivel együtt tenné pénzzé a szobrot. Az összeggel devizahiteles sorstársain segítene.

„Minden létező fórumon védekezem, és hiszek a bírók tisztességében. Sokan öngyilkosok lettek vagy ügyvédre sem telik, hogy esélyt kapjanak, ezért ajánlom fel a majdani bevétel nagy részét a nálam még rosszabb helyzetben lévő sorstársaimnak.” – mondta.

A lap szerint Bíró Ica tíz éve vett fel svájcifrank-alapú hitelt, amelynek a háza volt a fedezete. Álmát akarta megvalósítani egészség- és szépségklubjával, ám ő sem számított arra, hogy az árfolyam emelkedése miatt a törlesztőrészlet majdnem a háromszorosára nő. Sokáig erejét megfeszítve fizetett, végül lehetetlen volt kitermelnie a törlesztőrészletet.

(Blikk)

(Fotó: Bíró Ica/Instagram)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Micike
Nem árverezték el egyetlen ingatlanát sem, jelenleg 3 db összesen több százmilliónyi ingatlan van a nevén, a negyediket még időben sikerült az édesanyja nevére átíratni.
Az egyik ingatlankáját imigyen árulgatta:"Eladó egy 118 m2-es felújított félemeleti lakóingatlan Buda központjában a SZÉLL KÁLMÁN tér közvetlen szomszédságában, három kerület (I. II. és XII.) találkozásánál, kiváló közlekedéssel. TULAJDONOSTÓL!" - idézi a hirdetés szövegét a lap (Bors).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.