VV Zsuzsu személyében az első női győztest avatták vasárnap a Való Világban. A büki lány nem akarja elherdálni a 36 millió forintos nyereményét, be fogja osztani, de egy lakást is tervez venni.

Véget ért a Való Világ 9. száriája, melyen az első VV Zsuzsu lett, aki így az első női győztese lett a beköltözőshow magyarországi évadainak – írja a Blikk.

A győzelem után Zsuzsu elárulta, hogy mihez is fog kezdeni: először is alszik egy nagyot, bulizni is fog majd, de a 36 millió forintos nyereményt nem akarja elherdálni, azt beosztja, bár egy lakást is szeretne venni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nem hiszem el, hogy ezt az irritáló, morcona, összeférhetetlen, buta nőt a nézők segítették a szavazataikkal! Lehetetlen! :((( Az elején pár részt/ 3-4/ néztem, de dühített az, hogy ilyen elfuserált embereket választottak be. Most olvasom mi lett a végeredmény, hát ez felháborító! Ostobáknak áll a zászló mindenhol, a politikában és a politika mentes életben is...Minden hasonló műsor szembesített azzal, hogy a férfiak különben tudnak viselkedni, mint a nők.
Lepényleső
Magát ha mégis meggondolná,egy jó pár ötletem volna rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.