Boros Lajos szívesen dolgozna együtt újra Bochkor Gáborral.

A két  rádiós másfél évtizeden keresztül meghatározta a hazai médiát, de a közös munka után összevesztek, sokáig szóba sem álltak egymással, tavaly óta viszont újra beszélnek.

Pár hete megszűnt a Music FM, ígyBochkor gyakorlatilag munkanélkülivé vált. A közösségi oldalakon az Önindító megszűnésével párhuzamosan merült fel az ötlet, hogy jó volna, ha a két  rádiós újra összeállna egy műsorban. A Blikk felkereste az ötlettel a betegségéből lábadozó rádiós műsorvezetőt, Boros Lajost.

Szívesen dolgoznék Bocsival újra együtt, nem mondanék nemet egy ilyen megkeresésre

– kezdte nevetve Boros.

Nyilván egy ilyen munka függ az egészségi állapotomtól is, holnap például egy terheléses vizsgálatra készülök, meg persze, sok múlik Bochkoron is. Megmaradt bennem a lelkesedés, egyébként Voga barátommal csinálunk is egy közös internetes rádióműsort, így azt se mondhatom, hogy kijöttem volna a gyakorlatból. Ha az emberek követelnék, hogy újra összeálljunk, nem én lennék a dolog akadálya

– fogalmazott a műsorvezető.

Korábban a Neo FM-hez szerződtek, de nem sokkal később ez is megszűnt, így 18 év után abbahagyták a közös műsorvezetést. A két rádiós ezután hosszabb ideig nem is kereste egymást. A Blikk  az üggyel kapcsolatban kereste Bochkor Gábort is, ám lapzártáig nem érték el.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Boros Lajos

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ó! Bocsi befészkelte magát az ATV-be...Két lábbal sem bírnák onnan kirúgni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.