Bangóné és Kunhalmi honanyák tegnap eltulajdonították a show-t az ellenzék elől. Kiálltak a képviselői irodaház folyosójára, keblükhöz ölelték a két példányban kinyomtatott papírlapot, hogy ország-világ elé tárhassák, mennyire elégedetlenek Kövér házelnök úr garázdálkodásával. A sminkjük hibátlan…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az társadalmi veszélyességrűl

A derék Zöldi mester már megint rálépett valamire, de azt mellé nyúlt

A „Médianapló - A pontatlan jé” című írásában, a kezdet még jó is lehetett volna „Bangóné és Kunhalmi honanyák tegnap eltulajdonították a show-t az ellenzék elől. Kiálltak a képviselői irodaház folyosójára, keblükhöz ölelték a két példányban kinyomtatott papírlapot, hogy ország-világ elé tárhassák, mennyire elégedetlenek Kövér házelnök úr garázdálkodásával. A sminkjük hibátlan volt, a szövegük nem annyira.”.
A dolog azon része is rendben, hogy „A digitális teret elöntötte a kommentáradat. Tízezrek köszörülték rajtuk a nyelvüket. Különösen az ellenzék szavazói voltak elemükben. ”
Sőt egyenesen jó meglátás, hogy „Az a benyomásom, hogy akik most támadták a két ellenzéki politikust, maguk sem volnának képesek hibátlanul kitölteni a világhálón terjengő helyesírási tesztet.”!
Azonban azon vélekedése , hogy „A másik oldalon, a központosított kormánypártokban szintén akadnak politikusok, akik nem tanulták meg a két jé közti különbséget. De náluk aligha fordulhat elő ilyen botlás, mert minden megnyilvánulásukat egyeztetni kell egy kommunikációs szakemberekből összeállított testülettel.” nagyon mellément.
Aminek ékes példája:

(3.bp.blogspot.com/-6augrvT9C_g/XDOzGYJda-I/AAAAAAABSsM/7DrCpZnTzgsl9HTKj2JBEAb9XUzYDaeZACLcBGAs/s1600/45115.jpg)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.