A rapperrel szerda reggel Balázsék műsorában szerettek volna interjút készíteni. Curtis azonban a megbeszélt időpontban nem volt elérhető.

A Blikk szúrta ki, hogy az újpesti rapper a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amiben elmagyarázza, hogy miért nem jöhetett létre a ma reggeli interjú a Rádió1-en.

Curtis a videóban hangsúlyozza, hogy minden rendben van vele.

A félreértések elkerülése végett csinálom ezt a videót. Ugye, ma 8.15-kor lett volna egy rádióinterjúm Balázsékkal, ami – megmondom őszintén – nekem teljesen kiment a fejemből, rengeteg emberrel kell találkoznom és beszélnem. Én a reggeli futóprogramomat csináltam, emellett nekem nincs még telefonom, direkt. Csak a menyasszonyomnak van telefonja, rajta keresztül intézem a dolgaimat. Az ő telefonjába még nem mentettük el a számot, ráadásul még le is volt halkítva. De mondjuk fölvenni se tudtam volna, mert nem értem volna haza. 8.29-30-kor már hívtam vissza Balázsékat, de egyelőre nem tudtak adásba tenni. De mindenképp szerettem volna nektek egy videót küldeni, elnézést, tényleg elfelejtettem. De a sok jóakaróm miatt szeretném jelezni, hogy képben vagyok, minden rendben. Csak a reggeli futásom miatt csúsztam meg. Szevasztok, szép napot mindenkinek

– mondta a videóban Curtis.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem is értem, miért foglalkozik még bárki is ezzel a link pojácával.
Eladott Ország
A mitől sztár Curtis, beszette a babahintőport és lenyomatta.
luiz
Pont úgy nézel ki, mint aki a reggeli futásból hazatér, kóma kapitány

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.