Mint sok más hasznos dolgot, az ecetet is a véletlennek köszönhetjük. Az emberiség már 10 000 éve ismeri és alkalmazza – leginkább tartósításra –, felfedezésére pedig valószínűleg akaratlanul, megsavanyodott borok megkóstolása után kerülhetett sor. Persze erről nincsenek írásos emlékeink, azonban az ecet neve több nyelven is erre enged következtetni. Tartósítás és ízesítés mellett még rengeteg […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.