Nehéz helyzetbe került Jaksity Kata, akit 11 év után elbocsátottak az ATV Híradójától. A műsorvezető ugyanis egyedül neveli három gyermekét, Ábelt, Bendét és Jázmint, így pótolnia kell a kieső bevételt, hogy a család ne kerüljön szorult anyagi helyzetbe.

A három gyerekét egyedül nevelő Jaksity Kata számára jelentős bevételkiesést jelent az elbocsátás

Nagyon köszönjük Jaksity Kata munkáját. Nehéz döntést kellett meghoznunk, de racionalizálnunk kell a hírosztály költségvetését. Kábeltévéhez képest is népes műsorvezetői létszámmal rendelkezünk. A televíziónézők tájékoztatása továbbra is zökkenőmentes és naprakész marad

– mondta Németh Szilárd, az ATV és az ATV Spirit vezérigazgatója.

Holló Márta, Török Réka, Nemes Anna, Simon András és Gajdos Tamás maradt továbbra is a hírműsorban, a létszámleépítésnek csak Jaksity esett áldozatául. Nem számított rá, hogy elküldik, hiszen a döntést megelőző napon a stúdióba magával vitte a kislányát, Jázmint is.

Érzékenyen érintett a döntés, hiszen ez jelentős bevételkiesés számunkra a három gyerekkel, ezt pótolnom kell. Ám míg az emberi és a párkapcsolataimat nehezen engedem el, a munkával kapcsolatos döntéseken viszonylag hamar át tudok lendülni. Nagy túlélő vagyok, vannak ötleteim is: az egyiken már két éve ülök, így most abba fektetem majd az energiát, hogy létrejöjjön

– árulta el a Blikknek Jaksity Kata.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube, tv2

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csalárdbarát? Vagy elnéztem? Melldöngetésileg dübörög a Galádok Családok Éve. Családbarát kormány, családbarát intézkedések, sokszínű családbarát programok, Novák Katalin családbarát okos feje és női princípiuma, keresztény családmodell, apa, anya, gyerekek, házasság, boldogság, mimagyarok, támogatjuk, nem hagyjuk, megvédjük, felemeljük. Mert a kétharmaddal a háromharmadért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
@Commenter: a vajdaságiak 3,3 millát kapnak ha házat vesznek ott...itt meg sok szerencsétlennek még albérlet sem jut...
Commenter
@moareka: egészen konkrétan a CSOK Budapesten albérletre elég...
Desischado
Valami fidesznyik sz@rnak kell a hely? Nem lepne meg.
Eladott Ország
@Commenter: tegnap, 13:15; Több mint 350 vajdasági magyar család nyert házvásárlási támogatást.A majdnem 200 pályázó összesen mintegy egymilliárd forint értékű vissza nem térítendő támogatást kapott.
www.bama.hu/gazdasag/hazai-gazdasag/tobb-mint-350-vajdasagi-magyar-csalad-nyert-hazvasarlasi-tamogatast-1242233/
Commenter
@Eladott Ország: mi meg majd nyerünk a lottón :( már aki lottózik, én nem hiszek ebben. Bezzeg a CSOK-ot itthon kamatostól kell visszatéríteni ha mégis gyerektelen marad a pár...hogyan lehet és miért így,ilyen aljas módon emberéletekkel játszani?
Eladott Ország
@Commenter: A hiteleket a déd-és ükunokák is fogják nyögni, azok után is, hogy a lakásokat már régen elárverezték, az arra érdemes csókosoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.