Gyorsan elkészíthető, egyszerű és laktató ételre vágysz? Ez a baconös sajtos hagymás nokedli eredetileg Käsespätzle névre hallgat, és az osztrákok igencsak laktató egytálétele. Frissen készítjük, forrón tálaljuk, és lehetetlen belőle hatalmas adagot enni.

Feltöltő: Gabri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hagyma nélkül és nudliból a gyermekeim kedvence volt; kivajazott jénaiba beleszórod a fagyott nudli felét, fűszerezed, majd a húsos szalonna, vagy sonka esetleg maradék sült, meglocsolva tejföllel, aztán a maradék nudli , fűszerezés, majd megszórni sajttal. be a forró sütőbe a sajtot ropogósra sütve

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.