]Dobrev Klára vezeti a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti listáját, a döntést a DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője jelentette be pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Molnár Csaba közölte: Dobrev Klára – Gyurcsány Ferenc pártelnök felesége – a DK alapító tagja, és soha nem volt kérdéses, hogy alkalmas a politikusi szerepre. Niedermüller Pétert viszont nélkülöznünk kell a következő európai parlamenti ciklusban. Bár Gyurcsanyék szócsöve, a Nyugatifény.hu “decens, okos, karakán üzletasszonyként” és volt “first ladyként” jellemezte a DK névadó nagyasszonyát, valójában Dobrev Klára nem tett mást, minthogy anyjával és férjével ügyesen fialtatta az 1956 utáni véres megtorlás egyik kommunista vezéralakja, Apró Antal örökül hagyott (természetesen lopott) vagyonát és kapcsolati tőkéjét a rendszerváltozás zűrzavarában, később a Horn-kormány rablóprivatizációja idején, majd a saját maguk kormányzása alatt. Molnár Csaba szerint a DK helyi szervezeteinek vezetői, szavazói és...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Jót jelent ha a pestisricik (is) karaktergyilkolászni próbálnak egy ellenzéki politikust, ez azt jelenti, hogy veszélyesnek tartja orbán a maffiájára. :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Aki a felcsúti cezaromániás kis pöcs ellen indul a választásokon azt mind le akarják vadászni ebben a nagy demokráciában. Normális megmérettetésre már régen nem képesek, sunyi, alattomos módszerekkel félemlítik meg és lehetetlenítik el az ellenzéket.
F_Viktor
@kereső: Írod:
"Miért is volt elfogatóparancs a prostisrácok főszerkesztője ellen? Nem az ilyen cikkek miatt-mert beperelték? "

Elfogatóparancsról nem hallottam, de a Magyar Közlönyben szerepelt, hogy orbán ráparancsolt a Zemberekre, a magyar adófizetőkre, hogy vegyenek ennek a prostinak egy (rom)kocsmát.
No, azóta, s mióta száz szám kapják az állami hirdetéseket (közpénzeket!), azóta testével védelmezik a csüngőhasú Keresztapát.
namihami
Milyen szerencse, hogy az Orbán család és baráti kör (rövidebb nevén Fidesz kormány) csupa tisztakezű, becsületes terézanyából áll.
Se kantárosnadrágos barát, se tisztikaszinós apuci, se elektromosvezető vő nincs a közelükben. És mindezt nem hozomány, hanem becsületes pártvezetési és miniszterelnöki tevékenykedés, tehát HIVATALI időben abszolválva. Nem erre mondja a BTK, hogy hivatali beosztásával visszaélve?
Ezek a prostisrácok megint nagyot akartak és az erőlködéstől sikerült a nadrágjukba sz@rni a nagy megfelelés közben.
desiro
Várható volt ez a bejelentkezés a köcsög farkatlantól, ja meg a pestricik.
A hölgy kis újában több van ment az összes fidesz náci fejében, beleértve durbincsot, shikarit, pegerót és a többi barmot.
kereső
@F_Viktor: az elfogatóparancs igaz-bár tévedtem,mert nem a főszerkesztő ellen,hanem a főszerkesztő-helyettes ellen.Véglények-és prostik a szó legigazabb értelmében is!
Eladott Ország
Az egy pillanatig sem volt kétséges, hogy a lakájmédia teljes apparátusa rá fog támadni Dobrev Klárára, amiért indulni merészel az EP választáson. Olvastam olyan irományt – hirtelen meg nem mondom, melyik budiban -, miszerint Dobrev (és természetesen Gyurcsány, a főellenség) Apró Antal rablott vagyonából dőzsöl és ők profitálnak a politikai kapcsolatokból is. Azt már tudjuk a zorigótól és a Riposttól, hogy Gyurcsányék a vagyont a bécsi Rothschild palotában rejtegetik, de az új információ, hogy Dobrev Klára azért akar EP képviselő lenni, mert szüksége van a mentelmi jogra. Ezt maga Deutsch Tamás mondta, és ha van ebben az országban mértékadó politikus, akinek minden szavát gondolkodás nélkül el lehet hinni, az feltétlenül ő. Aki gondolkodik, az már nehezebben veszi be a túlkoros bulikirály kijelentéseit, de szerencsére mindig akadnak olyanok, akik nem szeretik gondolkodásra használni a koponyájukban lötyögő kocsonyás anyagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.