Az Oscar-díjátadón minden évben megemlékeznek azokról a filmes szakemberekről, akik az elmúlt évben hunytak el. Ezúttal is levetítettek egy megható összeállítást, amiben például Burt Reynold, Bernardo Bertolucci, Stan Lee és Milos Forman is szerepelt, Andy Vajna azonban nem került bele.

Kegyeletsértő hiba az Oscaron: Andy Vajna özvegye nem hagyja annyiban

Vajna Tímea nagyon zokon vette, hogy elhunyt férje nem szerepelhetett a megemlékező videóban. Csalódottságának az Instagramon adott hangot:

Felháborító és szomorú, hogy egy ilyen nagy embert, mint Andy Vajna, nem tett be az Academy az in memoriam-ba. Mi minden papírt elküldtünk, és többször beszéltünk velük. De nem hagyjuk annyiban

- írta az instagramon.

(szeretlekmagyarország)

Cikk- és címlapkép: Youtube

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lezer jani
Ez most vicc?Ki az a vajna timea?Azt azert nem art tudni hogy vajna bacsi offshore cegeken keresztul csal el tobb szaz millio dollart 10 even keresztul nyomoztak utanna megsem jottek ra hogyan,ezert o menekult hazankba!A mostani fergeket is o tanitotta be erre.Cserebe eveken keresztul milliardokat keresett ami a Nepe lett volna! Koszonjuk meg neki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Horizont: Az gondolom nem Amerikában adócsaló ))))))))
papa.49
@CsipkeRózsa: Ilyenek kellenek a csutinak nem véletlenül ...
Aki Én
Valóban vitatható tett, de ez mitől kegyeletsértés?

Kegyeletsértés:
"Elhunytak tiszteletének zavarása; elődök sírhelyének, emlékművének rongálása, beszennyezése, ami sérti a más emberek tiszteletteljes érzéseit.

Aki halottat vagy emlékét rágalmazással vagy becsületsértéssel meggyalázza,
bűncselekményt (vétséget) követ el.

A polgári jog a kegyeleti jog megsértését a „meghalt személy emlékének megsértéseként” határozza meg. Kegyeletsértést követ el az is, aki a halottat vagy emlékét rágalmazással vagy becsületsértéssel meggyalázza, síremlékét megrongálja, a sírjára helyezett virágokat széttépi és szemétbe dobja."
advocat
Kötelező? Vagy lehetőség? Csak magát járatja le. Szégyenkezzen az aki nem vette be? Vagy még az sem? Erről ennyit.
cikicakk55
Timike egy kicsit megerőltethetné az agyát,mielőtt idiótaságokat nyilatkozik. Igen,voltak a megemlékezések közt olyan emberek is akik még az Ő Andykája után hunytak el,már 2019-ben,de azok becsületes amerikai Állampolgárok voltak,nem körözött bűnözők. Gondolom pont az előélete miatt nem került fel a megemlékezettek közé. csak Magyarországon van olyan kormány,ahol előny a bűnöző és körözött múlt.Itt egyből hasra estek a nagy művész előtt és agyba főbe kapta a jobbnál jobb pénzkereseti lehetőségeket. Még azt is elnézte neki a csuti minimanó,hogy Romániába rakta a kaszinója központját,így nem kellett Magyarországra adóznia. Timike inkább hallgasson,ne jártassa a száját,mert szét megy benne a szilikon feltöltés. Tudomásul kell vennie,hogy a hörcsög apuci,csak Orbanisztánban nagy ember,Amerikában csak egy bűnöző és adócsaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.