Alakul az esti buli. 

Budapesten is késve kezdik ma a Nicki Minaj koncertet, miután a hétvégén Pozsonyban elmaradt

Fotó: AFP

A zene.hu hozta le a szervezők közleményét, amely szerint a tervezettnél másfél órával később nyitják a kapukat a koncertre. 

Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy a mai Nicki Minaj koncert, várhatóan másfél órás csúszással fog megkezdődni. Ennek oka, hogy a koncertturnénál használt díszletet, hang- és fénytechnikát szállító kamionok a rossz útviszonyok miatt csak késve érkeznek meg Budapestre az előző koncerthelyszínről. Vendégeinket arra kérjük, hogy a meghirdetett időpont helyet tervezetten a 20.00 órás kapu nyitásra érkezzenek a Papp László Budapest Sportarénába.

Az Index beszámolója szerint hétvégén n Nicki Minaj koncertje úgy maradt el, hogy előtte öt órán keresztül váratták a jegyeket száz euró körüli összegért megvásárolt rajongókat. Mindezt állítólag technikai jellegű problémák miatt. A 18 kamionnyi felszerelés hatórás késéssel érkezett meg az Ondrej Nepela Téli Stadionba, ahol gőzerővel elkezdődött a színpadépítés, ám nem sikerült befejezni. A produkció a szervezőket hibáztatja, a szervezők a produkciót.

A közönség az eredetileg meghirdetett 19:30-ra érkezett a helyszínre, ahol közölték velük, hogy csúszik a kezdés, ezért a bemelegítésnek szánt hazai Majk Spirit koncertje elmarad. Végül 21:30-kor nyitották ki a stadion kapuit, de a koncert csak nem akart elkezdődni. Végül éjfél előtt pár perccel egy csehül beszélő szervező társaságában megjelent a színpadon Nicki Minaj és közölte, hogy a koncert elmarad, mert nincs elegendő áram a technika beüzemeléséhez. 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,tevepata,, meg volt a többi meg felejthető )))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.