Rékasi Károly úgy döntött, otthagyja a József Attila Színházat – az okait most elárulta, akárcsak Pikali Gerda eljegyzésének részleteit.

Rékasi Károly úgy gondolta, jó ötlet volt egy parkolóház előtt megkérnie Pikali Gerda kezét

Pikali Gerda (b) Louise és Rékasi Károly (j) Alexandre szerepében Eric Assous Boldogság című vígjátékának próbáján a József Attila Színházban 2016. január 22-én. A színdarabot január 23-án mutatták be Verebes István rendezésében.

Bizonyára lesújtotta a színházkedvelőket a hír, miszerint Rékasi Károly ősztől már nem lép színpadra a József Attila Színházban – írja a Blikk.

Az elköszönés után persze pocsékul éreztem magam, hiszen mindig is azt vallottam, nekem két szakmai szerelmem van: a József Attila Színház és a Barátok közt. Úgyhogy az elválás pont úgy fájt, mint egy szakítás

– mesélte Bartha Zsolt megformálója, aki itt ismerte meg kedvesét, Pikali Gerdát, a Feketeszárú cseresznye próbái alatt.

Tavaly nyáron Sorrentóban, egy parkolóház bejárata előtt, a nagy kék P betűs tábla alatt kérdeztem meg tőle, nem emeljük-e magasabb szintre a kapcsolatunkat

– vallotta be a sorozatsztár. Természetesen ennek is megvolt az oka, hiszen Rékasi azt vallja, nem szereti a hétköznapi dolgokat, mert unalmasnak tartja azokat. Bár egy tengerparti sétányon bizonyára romantikusabb lett volna letérdelni a szerelme előtt, de az nem ő lett volna.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.