Több százan gyűltek össze Kecskeméten azért, hogy az ország fogyiguruja rendet rakjon a fejekben az életmódváltással kapcsolatban. Norbi hangsúlyozta: ne dőljünk be minden reklámnak. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy egy nagy bevásárlás alkalmával mennyi cukrot, lisztet és keményítőt tesznek a ko­sarukba. Meglátják a piros akció kiírást, a leértékelt feliratú táblácskákat, és mintha a világvége fenyegetné őket, agyatlanul, tonnaszám veszik le a polcról a terméket. Mert megéri. Ismerős? Sokszor még meg is veregeti az ember a saját vállát, ha si­kerül ezt véghez vinni joghurttal, teljes ki­őrlésű kenyérrel, rostos üdítővel vagy konzervekkel például. Hiszen ezek nem is hizlalnak – gondolják magukban.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: DR PRÉDlKÁTOR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"egy nagy bevásárlás alkalmával mennyi cukrot, lisztet és keményítőt tesznek a ko­sarukba. "
"si­kerül ezt véghez vinni joghurttal, teljes ki­őrlésű kenyérrel, rostos üdítővel vagy konzervekkel például"
Valóban kétszer kellett nekifutnom az olvasásnak, míg megértettem. Mi is havi bevásárlásnál 10 kg lisztet, cukrot, zsírt, stb vásárolunk. Igaz, itthon sütöm a kenyeret, és a felsoroltakból semmit nem vásárolok, a rostos gyümölcsleveket is én készítem, kerti gyümölcsökből, stb. Konzervet soha nem veszünk.
Macskaszem
Ez is leszállhatna néha a földre, mert sok embernek csak olcsóra telik, vagy még arra sem. Másrészt azt mondja, ehetünk akár csülköt szalonnával, csak ne együnk hozzá kenyeret. Úgy meg ki a f@szom tudja lenyelni. Persze, lehet, hogy ez a lényege. Amit nem eszünk meg, az nem hízlal.
magyarbakancs
"Schobert Norbi: Az olcsó kajától nő az úszógumi"
Meg a genetikai hajlamtól.
Nessy
Ez így szépen hangzik! Csak éppen nehezen valósítható meg! Sok embernek a napi ötszöri gyümölcs egy alma öt felé vágva, ha éppen meg tudja fizetni.
Jó ötlet a sportolás, ha éppen bírják az izületei. Egy személyre szabott cardio edzés, gyógytorna nem éppen az idős korosztály pénztárcához van szabva.
Ezt bizony elméletileg nagyon sokan tudják.
És igen, ott van a genetikai hajlam. Lehet valakinek 29 - 30 a BMI indexe, de azt évtizedek óta stabilan tartja.
ila51
reklám kell , hogy nőjön a fogyasztás , akció kell , hogy ne az árúház dobja ki a felesleget
szaboria1
Norbika a te is csak a saját zsebed megtömésére hajtasz. A termékeid nagy sz...rt ér sz ára meg igen csak magas. Először még mi is hittünk benned aztán rájöttünk semmit sem változott a vérképünk. Kapaszkodj meg nem főzők már olaj félékkel vissza tértünk a hagyományos magyar ételekre és láss csodát a vérképünk javulóban van. Igaz házi állatokat tartunk rendes magvas takarmánnyal és nem tápokkal felturbózva.
Te is csak hirdeted az áll igédet a piacon meg a pecsenye sütőnél eszed a házi kolbászt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.