Egy édesanya és gyereke védelmére kelt az utcán a népszerű színész. Az inzultáló férfi ekkor rátámadt. Nagy Ervin a történtek után nem bírta visszafogni indulatait, és tizenkétszer megrúgta az idegent.

Nagy Ervin tizenkétszer megrúgta az anyára és gyermekére támadó férfit

Nagy Ervin nem büszke arra, amit tett, de szükségesnek érezte, hogy móresre tanítsa azt a férfit, akivel a Katona József Színház előtt verekedett össze.

Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam

– mesélte a színész a Kriz­Show-ban.

Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, akkor nem bírtam visszafogni magam. Odamentem hozzá, beszéltem vele egy kicsit, mondtam neki ezt-azt, aztán el akartam lépni, és torkon vágott. Ezt pedig már nem hagytam. Nem vagyok rá büszke, mert nem szeretem az erőszakot, de nem bírom, ha belém kötnek.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Helyesen cselekedett a müvész Úr ,ha nem is büszke a tettére,de vannak (sajnos egyre többen) kik csak ezt érdemlik!
csak úgy....
Helyesen cselekedett a müvész Úr ,ha nem is büszke a tettére,de vannak (sajnos egyre többen) kik csak ezt érdemlik!
ágimami
Szerintem igenis büszke lehet magára, mert az ilyen erőszakos emberekkel nem lehet mást tenni! Sokan tanulhatnának tőle emberségből! Remélem nem lesz semmi problémája belőle. Mások simán elmennek az ilyen brutalitás mellett.
Mint színészt is nagyon kedvelem, igazi egyéniség!!
Ludas Matyi
Büszke lehet magara, mert amikor egy 16 eves kislanyt is valahol a faluvegen elvertek, megalaztak, csokoltattak a cipöjüket a qrva "csavarinde motoszkalas" lanyok bandaban, amit fel is vettek a Smartphonra, az arra jaro gyalogosok csak neztek ezt a verest es megalaztatast es nem leptek közbe. Ennek az embernek meg helyen vannak a tojasai, nem ugy mint a masik 99%-nak az emberisegnek. Le a kalappal Nagy Ervin!
advocat
Kevés volt! És kevés az ilyen férfi. Is.
papa.49
Remélem a söndörök nem fogják a védelmezőt abajgatni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.