Egy édesanya és gyereke védelmére kelt az utcán a népszerű színész. Az inzultáló férfi ekkor rátámadt. Nagy Ervin a történtek után nem bírta visszafogni indulatait, és tizenkétszer megrúgta az idegent.

Nagy Ervin tizenkétszer megrúgta az anyára és gyermekére támadó férfit

Nagy Ervin nem büszke arra, amit tett, de szükségesnek érezte, hogy móresre tanítsa azt a férfit, akivel a Katona József Színház előtt verekedett össze.

Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam

– mesélte a színész a Kriz­Show-ban.

Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, akkor nem bírtam visszafogni magam. Odamentem hozzá, beszéltem vele egy kicsit, mondtam neki ezt-azt, aztán el akartam lépni, és torkon vágott. Ezt pedig már nem hagytam. Nem vagyok rá büszke, mert nem szeretem az erőszakot, de nem bírom, ha belém kötnek.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Itthon - 2019. September 21., 09:14
Visszalépne Niedermüller Péter

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Helyesen cselekedett a müvész Úr ,ha nem is büszke a tettére,de vannak (sajnos egyre többen) kik csak ezt érdemlik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
Szerintem igenis büszke lehet magára, mert az ilyen erőszakos emberekkel nem lehet mást tenni! Sokan tanulhatnának tőle emberségből! Remélem nem lesz semmi problémája belőle. Mások simán elmennek az ilyen brutalitás mellett.
Mint színészt is nagyon kedvelem, igazi egyéniség!!
Szeparepa2
Nem tudom milyen technika és milyen erő volt e sok rúgásban, de bárhogyis volt, teljesen megérthető... egyszer az én anyám is inzultálta egy barom, én nem is szóltam hozzá, máris ráfogtam a nagy kopasz hájas fejére, egy satufogást és megkezdtem a feje letépését a szó legszorosabb értelmében... öten szedtek le róla, azt sem tudtam mit csinálok úgy borult el az agyam... úgy üvöltöttem hogy összecsődült a fél utca... ma is felzaklat... én sem vagyok büszke rá, én is jámbor ember vagyok, de oroszlán jegyű és nálunk van az a pont (bár sokat lehet a bajszunkat húzgálni, sokat eltűrünk), amikor valami elpattan és TÉNYLEG nem tudod mit csinálsz...
Ludas Matyi
Büszke lehet magara, mert amikor egy 16 eves kislanyt is valahol a faluvegen elvertek, megalaztak, csokoltattak a cipöjüket a qrva "csavarinde motoszkalas" lanyok bandaban, amit fel is vettek a Smartphonra, az arra jaro gyalogosok csak neztek ezt a verest es megalaztatast es nem leptek közbe. Ennek az embernek meg helyen vannak a tojasai, nem ugy mint a masik 99%-nak az emberisegnek. Le a kalappal Nagy Ervin!
advocat
Kevés volt! És kevés az ilyen férfi. Is.
Sámannus
@advocat: Még sok ilyen férfit ezeret!
papa.49
Remélem a söndörök nem fogják a védelmezőt abajgatni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok