Kiszel Tünde az egyik naptárfotójára tűzött ki egy kokárdát március 15-e alkalmából.

Bár először 1948 volt az évszám a közösségi médiában kirakott posztjában, mostanra már javította ezt a celeb és átírta a helyes évszámra – szúrta ki a 24.hu.

MINDENKINEK BÉKÉS, SZÉP NEMZETI ÜNNEPET KÍVÁNOK SZERETETTEL! 

- írta Tünde a posztjához.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kiszel Tünde ️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Forrás: 24.hu

Fotó és címlapi kép: Instagram

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Bámulatos ez a photoshop. Hamupipőkét varázsolt a vasorrú bábából.
Eladott Ország
Tisztelettel és szeretettel kérek minden fideszest, segítsen nekem kiigazodni ebben a számomra még ismeretlen világban.
Az első kérdéseimet rögtön Kásler Miklóshoz intézném. Mély tisztelettel kérem, adjon útmutatást a következőkben, mert tényleg nem szeretném, ha munkám során nem felelnék meg a Tisztelt Miniszter úr elvárásainak!
1. Erkölcstan órán használhatom-e szemléltető eszköznek (tantárgyi integráció keretein belül) az emelt szintű matematikai érettségire felkészítő feladatgyűjtemény egyik kivételesen kreatív és erkölcsi magaslatokba emelő feladatát, amely Kiszel Tünde és Havas Henrik játékát helyezi középpontba, vagy ez kizárólag matematika órán és – a remélhetőleg mielőbb bevezetésre kerülő – „hogyan legyünk tökéletes, keresztény feleségek” órán alkalmazható?
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
qxy
De szép vagy Hókefélke. húzzalak a [email protected]
mé??? egy patront nem ér meg? na neeeee.Ha másért nem de azért hogy ha netán valaki meg kérdezné.- Meg e ? .- Meg hát.
Eladott Ország
Az hatványozott katasztrófa, hogy egy, az emberi méltóságát, jó hírnevét és becsületét megélhetésileg a bíróságokon kereső, következésképpen milliós kártérítésekből élősködő, önmagát televíziós műsorvezetőnek, producernek és újságírónak kinevező naptármodell és amatőr bugyigyűjtő ugyanebben az országban közszereplő lehet. És nem abban az értelemben, ahogy az elvárható lenne. Sajnos ezerrel megy a népbutítás most már szinte minden szinten. Valahogy azt kellene elérni, hogy a tudás, az intelligencia, az empátia felértékelődjön. Talán a mostani fiatalok hozhatnak változást. Nagyon reménykedem benne.
qxy
@Eladott Ország: Nézem azt a műsort hogy " Észbontó" El kell hogy szomorítsalak. sajnos a fiatalokkal is az van hogy ,.-
"A tudás bűn" De ebben az egyben ártatlanok.
Minap én is az egyik kollégám, ( diplomás) és sötét mint a vakond belső zsebe, Agyal, hogy repülővel kellene menni nyáron. Na erre , ugye a vezér hangya mocorog,.- De mielőtt fel ülsz rá, kérdezz rá hogy ez húz e csíkot. Mert tudod azért húzza a csíkot mert fékez. Nézd csak ott van egy látod milyen lassan megy? Felnéz, száj tátva, " Bakkkkeeeer télllleg" El hitte kérem el .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok