Budapest – Szomszédháborúba keveredett Müller Attila (37) műsorvezető és felesége, Larion Zoé (35). A sztárpár közösségi oldalukra töltött fel egy videót, amelyben arról beszélnek, hogy megfenyegette őket az egyik szomszédjuk. Müllerék hiába kérték udvariasan többször is az alattuk lakót, hogy ne dohányozzon az ablakban, mert nem tudnak szellőztetni, friss levegőhöz jutni, állításuk szerint még a szomszéd esett nekik. – A többi lakónak is van problémája a bérlővel. Hiába kérleltük, közölte: azt csinál a lakásában, amit akar. Az hagyján, hogy asszony éjjel trágárul üvöltözik a gyerekével, a szemetét a közös folyosón tárolja, de láncdohányos, ahogy a fölöttünk lakó is. Az ordítozás ellen tudtunk tenni, füldugóval alszunk, de lentről a füst jön, fentről a hamu – mesélte Attila videójukban. A vita akkor robbant ki, amikor a műsorvezető felesége, Zoé vizes szivaccsal tisztogatta a fentről hulló cigarettahamutól a párkányukat.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Szomszéd az első rokon.A jószomszédi viszony is elromolhat ...közhely szerint .Ha gyógyíthatatlan a helyzet,akkor következik az ötletelés.Nálam jól bevált a rezonancia.Nézzetek utána a hanghullámok csodákra képesek.a hatás olyan mintha járkálnának a lakásban,pedig elmentek otthonról.
DR PRÉDlKÁTOR
@kamazuka: Adj ötletet, MESTER!
Nekünk is nagyon büdös az alsó szomszédunk...
1magyar
@DR PRÉDlKÁTOR: Az alsóval nem nehéz kiszúrni. A felső az igazi kihívás.
kamazuka
@DR PRÉDlKÁTOR: Tudsz tőle büdösebbet csináln. abszolúte biztos ,hogy a bűzt csak ő érzi majd.
DR PRÉDlKÁTOR
@kamazuka: A szag csak felfelé bűzölög. Hogy tudnék büdösebbet csinálni, hogy az alsó is érezze?
kamazuka
csapott evőkanál kurkuma egy fortyogó gázon hagyva pörköltben .ÓÓÓÓó maga az édes beteljesülés.mintha izzadt átható hónaljszag lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.