Forradalmi hangulatra számíthatunk április 26-án, ugyanis utcára vonulnak a sanyargatott sorsú ájfonproletárok. A diáktüntetés „tudni és tudatni” szeretné a kormánnyal, milyen nehéz is a középiskola és elmagyarázni: semmi szüksége nyelvvizsgára egy egyetemistának a XXI. századi Európában, mindezt teszik az oktatás modernizációjának jegyében. Mivel azonban a rendezvény egyik főszervezője az MSZP EP választási pártlistáján is szereplő Kálló Dániel nevével fémjelzett „Független” Diákparlament, nem kizárt, hogy ez sokkal inkább egy kampányrendezvény lesz a májusi választások előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy éppen április végére sikerült megszervezni a demonstrációt, a mintegy éves tüntetési csendje után. Mindenesetre a hivatalos kommunikációban a tavalyi 12 pont újbóli meglebegtetése és az alapvető nyelvtudási kötelezettség elvetése szerepel. Kiderült, mit jelentenek egyes diákoknak az oktatás megreformálása. Míg az nyílt titok, hogy valami nagyon nincs rendben az oktatással, már csak...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nyelv tudásra valóban szükség van. Csak! Az iskolai nyelvoktatás hagy maga után némi kívánni valót. Nagyon sok diák, ha valóban nyelvvizsgát akar szerezni.és használható nyelvtudást is. privát oktatásra jár, nem kis pénzért.
Nessy
@durbincs: Nem, aranyhalul! Csak az a gond, hogy aranyhalak memóriája 9 másodperces! De ahogy elnézem, a tied ennél is kevesebb, mert állandóan ismétled önmagadat, és egyetlen cikkhez sem tudsz hozzászólni, mert a harmadik mondat után elfelejted az elsőt!
Ha meg azért fizetnek, mert hülyének teteted magad, és csak szét zilálod a kommenteket, akkor lassan prémiumot is fogsz kapni!
kereső
Már megint nem az igazat irja a prosti srácok. A diákok azért tüntetnek, hogy előbb legyen minőségi!!nyelvoktatás az iskolákban, azután legyen feltétel a nyelvvizsga a továbbtanuláshoz. Ez a hablaty,ami a cikkben van, nettó hazugság.
A nyelvoktatás alacsony szinvonala miatt sok diák- akiknek a szülei nem tudják megfizetni a különórákat-kimarad a felsőoktatásból. Na ezért akarnak tüntetni a srácok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.