Bár Barbra Streisand elhiszi, hogy Michael Jackson fiatal fiúkat molesztált, az esetekért nem az énekest, hanem a gyerekek szüleit hibáztatja – a Time magazinnak adott interjúban.

Barbra Streisand: Michael Jackson molesztálta gyerekek szüleit hibáztatja

Streisand kijelentette: Michael Jacksonnak

megvoltak a saját szexuális szükségletei, akárhonnan is jöttek ezek, a saját gyerekkorából vagy a DNS-éből. Mondhatjuk, hogy »molesztálták« ezeket a gyerekeket, de azt ők maguk is elmondták, hogy szétvetette őket az izgalom, amiért ott lehettek. Ma már mindketten házasok, gyerekeik is vannak, szóval nem haltak bele a dologba.

Streisand azt is elmondta, elsősorban a molesztált gyerekek szüleit hibáztatja.

Többféle érzelem kavarog bennem. Sajnálom a gyerekeket. Sajnálom Michaelt is. Azt hiszem, leginkább a szülőket hibáztatom, akik megengedték a gyerekeiknek, hogy vele aludjanak.

Miután megjelent az interjú, véleményéért rengetegen kezdték támadni az énekesnőt, ezért annyival egészítette ki a már megjelent szöveget: 

Hogy kristálytiszta legyen: nincs olyan helyzet vagy körülmény, ahol a gyerekek ártatlansága bárki is kihasználhatja. A két fiatal által megosztott történetet fájdalmas volt hallani, és semmi mást nem érzek, csak együttérzést. A szülő egyik legfontosabb szerepe a gyermekeik védelme. Nyilvánvaló, hogy a két fiatal szülei áldozta, akiket elcsábított a hírnév.

Forrás: index.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@Panda123: Neki? Az biztos, azért is utálja a saját izraelita fajtáját is.
SystemError
Szerintem meg mindenki elmebeteg, Jackson, Barbara és a szülők is. Viszont lehet egymásra mutogatni, ezt szeretik a gazdagok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.