Felháborította az internet népét Jennifer Lopez: nem engedte egy fiatal nőnek, hogy 33 év alatti férfivel randevúzzon, mert a fiatalabbak „hasznavehetetlenek”.

Durván beszólt a férfiaknak Jennifer Lopez

Egy tavaly készült felvételen – amely a Tinder azon oldalán található, ahol a párkeresésben megakadt fiataloknak segít egy-egy celeb az internetes ismerkedésben – Jennifer Lopez elég rámenős volt mentoráltjával: elvette a lány telefonját, jobbra-balra húzta helyette a lehetséges randipartnereket a Tinderen, és azt is tollba mondta, mit írjon annak, akivel kölcsönösen szimpatikusak voltak egymásnak.

A videó nézői akkor háborodtak fel, amikor Lopez elengedett egy jó partinak tűnő férfit azért, mert túl fiatalnak tartotta. Ki is fejtette, hogy szerinte 33 év alatt minden férfi hasznavehetetlen.

A kijelentést többen is magukra vették, míg mások azzal érveltek: ha egy férfi mondott volna valami olyasmit, hogy a nők bizonyos életkor felett már a kutyának sem kellenek, mindenki szexizmus miatt támadta volna őt, viszont a férfiak életkorán és hasznosságán büntetlenül lehet nevetni egy tévéműsorban.

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Biztos van alapos összehasonlítási lehetősége, hiszen:: Több f@sz fogott, mint kilincset.
Bár nem kell beosztania a kosztpénzt, de az eddigi bikái (ha csak a napvilágrakerültekről beszélünk) se a híd alól jöttek. Légyen fiatsl vagy kdvésbé (csak csóró ne legyen).
Egyébiránt tényleg jó bőr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.