Kiszivárgott az HBO elgnépszerűbb sorozatának, a Trónok harca árpilis közepén képernyőre kerülő epizódjának története.

Ha szereti a Trónok Harcát, semmiképp se kattinton ide

A Petyr Baelish-t, azaz Kisujjat játszó Aidan Gillen is megszólalt a kiszivárogtatások kapcsán. Bár a javíthatatlan manipulátor Kisujjal a hetedik évadban végzett a Deres várába hazatérő Arya, a rajongók közt volt egy elmélet, ami szerint a férfi nem is halt meg. A teória lelkes hívei szerint így Kisujj lehet a Vastrón egyik nagy esélyese. Úgy gondolják ugyanis, hogy a hetedik évadban látható Kisujj valójában egy Arcnélküli Ember. Sőt, talán éppen az, aki annak idején Aryának adta a vasérmét, aminek segítségével a lány megkezdhette a képzését Braavoson.

Mindezt arra a jelenetre építik, mikor a hetedik évad negyedik részében Kisujj egy fiatal nővel beszél, aki odasúgja neki: “Lejárt az időd.” Ekkor Kisujj átad neki egy érmét, ami nagyon hasonlít az Arcnélküliek pénzére. Az elmélet hívői szerint Kisujj itt megvásárolta az életét, helyet cserélt egy Arcnélkülivel, ő maga pedig elmenekül.

Aidan Gillen brit lapoknak azt mondta, hogy bár szerinte ez egy nagyszerű teória, esélytelen, hogy láthassuk őt a nyolcadik évadban.

Forrás: hvg.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.