Noha az énekesnő korábban visszafogottságáról volt híre, most egy fotózás kedvéért nem csak a gátlásaitól szabadult meg.

Nem csak a gátlásait dobta le Singh Viki

A közelmúltban egy olyan fotózásról tett ki egy képet illetve egy videót, ahol igen sokat megmutatott magából a kamerának. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#pózolás Ezt azoknak akik szerint photosoppolom a narancsbőreimet Nyilván szoktam szerkeszteni a képeimet ahogy MINDENKI!! Mint ahogy nem vagyok tökéletes én sem ,ahogyan SENKI SEM AZ!!!! Effekteket teszek rá, hogy szép egységesek / tónusosak legyenek... nyilván az a célom, hogy esztétikus, szép képeket posztoljak, hiszen számomra a fotózás/ szerkesztés/ vlogolás/ vágás hobbi és kikapcsolódás! Kellett találnom egy olyan hobbit ami nem a zenéhez köthető, hiszen abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám a hobbim is! Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak azért, mert énekelhetek és taníthatom is a mesterséget, emellett mostmár a producerkedésbe is bele kóstolhatok a @sonic.school jóvoltábol!!! De kellett egy hobbi, mert minden a zeneről szól az életemben!... és mi más lenne önkifejezőbb egy színpadi embernek mint a képek és a videó készítés! Az már csak külön öröm, hogy ezen az úton is egyre többen követtek és rengeteg szeretetet kapok tőletek nap mint nap!! Ettől függetlenül ne izguljatok , első sorban én MINDIG énekesnő maradok!!! Ezzel születtem, nincs életem zene nélkül!!! Rengeteg szuper dolog van készülőben, és alíg várom, hogy beszámolhassak róla nektek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.