Két év, négy halasztás és két érdemi tárgyalás után bírói figyelmeztetéssel kezdődött újra tegnap Galambos Lajos büntetőpere.

Rosszul lett a bíró előtt Lagzi Lajcsi, amikor meghallotta, mivel vádolják a feleségét

Azok a minősítések, amelyekkel ön a vádhatóságot illeti, túlmennek a normális kereteken

– fogalmazott dr. Vass László, miután a 30 millió forint értékű áram-, víz- és gázlopással gyanúsított zenész felháborodottan kérte ki magának a vádirat megfogalmazásait.

Lajcsi nem viselte jól a bírócsere miatt újraindult eljárást, rosszul lett a tárgyalóteremben. Feszengett, előre-hátra dőlt, többször is ivott.

Kialvatlanul érkeztem a bíróságra, és ahogy meghallottam, hogy korábbi panaszom ellenére a vádiratban továbbra is bűntársként szerepel a feleségem, kiborultam. Kiszáradt a szám, kerülgetett a hányinger, ezért kértem meg az elsőként távozó ügyvédet, vigyen onnan. Egy autószerviz mosdójában szedtem össze magam

– magyarázta a mulatószenész.

Borzasztó volt hallgatni a bíró úr összefoglalóját, főleg a feleségem vonatkozásában, miszerint 94 óta a bűntársam. Ez teljességgel megalapozatlan! A nejem azért került előzetes letartóztatásba, hogy engem zsaroljon és nyomás alá helyezzen a vádhatóság. Ezek az idézetek számtalan valótlanságot tartalmaznak. Aljas a vád!

Galambos Lajos 125, felesége 12 napot töltött előzetes letartóztatásban. Két éve ért véget a 447 napos nyomozás, majd 2017 júniusában kezdődött a bírósági szakasz, de távolmaradások miatt fél évet tolódott, aztán a bíróság indítványozott halasztást a lefoglalt bűnjelek rendezése miatt. A tavaly márciusi tárgyaláson a védőügyvédek kérvényezték az elnapolást. A tavaly novemberi tárgyalás

a bíróság működésében felmerülő ok miatt

maradt el, majd jött a bíróváltás és az újrakezdés. Mostanra 9 vádlott maradt a 11-ből, mert ketten elhaláloztak.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Lakatos Péter, archív

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nem tudom sajnálni Lajcsit, mert minden bűzlik körülötte...
qxy
Szerintem meg nem.
Szerintem, valakinek meg tetszett Lajcsi vagyona ingatlanja és kiadta az ukászt. ,.- Nekem mindegy mit csináltok, és hogyan de ez nekem kell.
Megoldás.,.- Polt P
qxy
Folyt,. bocsi.
Polt Petit nyakon baszni kéccer és dalolna ki van a másik szobába. Tuti hogy ez mind azért van.
Nem hiszem el hogy ha igazi tények, bizonyítékok vannak, akkor ez a per, két hét és lakat. De nincs semmi, nincs egy fikarcnyi sem hogy ,. tessék itt van az asztalon.
advocat
Azért Lajcsi elmondotta, hogy miért nem ért egyet a vádirattal. Lehet cáfolni! És nem alárendeltje az ügyészségnek. Természetesen - már illendőségből - is végighallgatja, de van amikor elszakadt. Főleg, ha az állítás hamis is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.