Nem engedték, hogy a közönség felvételeket készítsen, és ezt szigorúan ellenőrizték is.

"Belenéztek a telefonomba is a biztonságiak" – kiakadtak a nézők a Dolly Roll szombati koncertjénFotó: Youtube

Biztonságiak zaklatták a Dolly Plusssz koncert nézőit – értesült a Bors. A lapnak egy rajongó mesélte, hogy az együttes szombati, gyöngyösi koncertjén a kidobók árgus szemekkel figyelték, ha valaki kézbe veszi a telefonját, és állítása szerint azzal fenyegetőztek, hogy aki fotót vagy videót készít, annak kiteszik a szűrét

Öt-hat biztonsági őr egyfolytában nézte a tömeget, hogy ki az, aki erre használja a telefonját. Én is készítettem felvételt, ami után az egyikük odajött hozzám, és közölte, ha még egyszer előfordul, akkor el kell hagynom a helyszínt. Majd utasított arra, hogy előtte kezdjem törölgetni a telefonomból az ott készült képeket, mert ellenőrizni akarja

- panaszolta.

A Borsnak a Dolly Plussz menedzsere azt mondta, ezen a koncerten a helyi médiának volt kizárólagossága, nem korrekt vele szemben ha akár a facebookon akár bármelyik más közösségi oldalon illetve a youtube-on hamarabb találkozik egy kalózfelvétellel, mint a sajátjával.

Régen is tudtunk úgy eljárni színházba, koncertekre, hogy csak szórakozni mentünk, nem pedig fotósnak, vagy videósnak

- példálózott.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ki megy ilyen koncertre legközelebb alkalmaint senki, oszt. énekelhet az üres nézőtér előtt !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
És igazuk van! Ha tiltják, nem lehet,. Csak ezt megérteni ehhez már ész is kell. Csak magas nekik, hogy van náluk telefon, ás nem fényképezhetnek. Miért kérdik? És bizony elküldhetik.
ila51
@advocat: két japántól el is vették a kamerát örökre , Mona Lisa is tiltott volt
csipetke
Még létezik ez az együttes?És ha valaki készít pár fotót,akkor mi van?Inkább örülnének neki,hogy még egyáltalán fotózni akarja őket valaki.Dollynak,és a csapat többi tagjának is lassan lejár a szavatossága,és túl sokat képzelnek magukról.
Lepényleső
Aki eddig nem volt tisztában szabadságunk fokával,annak előálltak a farbával?
papa.49
Ki megy ilyen koncertre legközelebb alkalmaint senki, oszt. énekelhet az üres nézőtér előtt !!!
Borsodi
Nemsokára engedély kell,hogy kimehessünk az utcára.Tanúság,nagy ívben le kell szarni a koncerteket,és a futballt is.
Desischado
Egyszerű. Ne m enjen senki a koncertjükre. Én ingyen sem mennék. Ezek után főleg nem.
picike1
@csipetke: a cirkuszba sem engedik a fotokat és ez tőle van a dollly nem engedi szive joga
qxy
Nem tudom. Szerintem ha nem szabad és az ember ha " NÓÓÓÓRMÁLIS" Akkor ezt megérti.
Ha valakinek meg szólnak hogy Nem szabad,az ne legyen felháborodva, mert az akkor nem Nóóórmális.
Hofi sem engedte , meg sokan mások sem hogy fotó, vagy hang anyagot készítsen valaki. Mi ebben a furcsa ha az előadó ragaszkodik hozzá és meg is kéri a látogatókat?
Az legyen tisztában azzal hogy nem szabad és ne durrogjon ha lebasszák .
Én is voltam ilyen rendezvényeken és szépen mondtam hogy tegye el, mert nem szabad. második, , tegye el mert valóban nem szabad. Harmadik kissé mérgesen, ,. Mit nem lehet azon nem érteni hogy nem szabad. Negyedik, oda mentem, el vettem a kamerát és szét tapostam. A faszinak meg a szemébe néztem, Neked meg kuss mert mész a kamera után . Aki balfasz , az vegyen magának másik kamerát és ne járjon olyan helyekre ahol olvasni is kell tudni vagy megérteni valamit.
advocat
@csipetke: Tudod szerzői meg egyéb ilyesmi jog! És csak az fotózhat akinek megengedem! Ez meg személyiségi jog. És ez a XXI. század. Mindenki ura magának! Is.
csipetke
@advocat: @picike1: Persze értem én,hogy a koncertjükön nyilván az van,amit ők akarnak,csak furcsállom.Inkább örülnének,hogy vannak,akik még kíváncsiak rájuk.Pl Ed Sheeran,most túlzás nélkül mondhatom,az egyik legnagyobb világsztár koncertjein az videózik,aki akar
papa.49
@csipetke: Megelőztél sok sokkalta nagyobb sztár koncertjén villognak a kamerák a nézőtéren, és itt senki nem akarja rögzíteni a műsort, csupán egy emléket art a spinéről, hát felejtős a dolog !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.