A barna rizs főzése egyszerűbb, mint a fehér rizsé, viszont a fűszerezésre és a kellő ideig tartó főzésre érdemes odafigyelni. A barna, vagyis hántolatlan rizs egészségesebb, rostokban gazdagabb és laktatóbb is, az egészséges táplálkozás nélkülözhetetlen része. Kétségtelen tény, hogy aki fehér rizshez szokott, eleinte szokatlannak találhatja a barna rizst, mely jól megfőzve is némileg keményebb állagú, ugyanakkor sokkal gazdagabb ízvilágot nyújt.

Feltöltő: Gabri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.