Korábban botrány lett Liam Neesonnel készült interjúból, amelyben elárulta, hogy embert akart ölni, ráadásul egy színes bőrű férfit. Az interjúban Neeson elmesélte, hogy azért lobbant lángra a haragja, mert egy közeli barátját megerőszakolta egy fekete férfi.

Liam Neeson megszólalását követően Hollywood persze nem, ment el az eset mellett büntetlenül, a színész új filmjének vörösszőnyeges bemutatóját is le kellett mondani.

A színész mellett számos kollégája kiállt, akik azt mondták, nem tudják elképzelni, hogy a színész rasszista lenne.

A világhírű színész bocsánatot kért a rasszista mondataiért

Most hivatalosan is bocsánatot kért a színész: ,,Az elmúlt hetekben sok olyan emberrel beszélgettem, akiket fájdalmasan érintett a történetem arról, hogy egy kedves barátomat miként erőszakolták meg, illetve melyek voltak az én elfogadhatatlan gondolataim ezután.

A szörnyű eset irracionális gondolkodást hozott elő belőlem, amelyek egyáltalán nem jellemzik azt a személyt, aki én valójában vagyok. Szerettem volna magyarázatot adni emiatt, mert a szavak rendkívül erősek tudnak lenni manapság, mikor a szónak nagyobb ereje lehet, mint a fegyvernek.

Ezek a szavak nem a haragomat igazolják, hanem meghatározzák, ma mit jelent mindez. Borzalmasan nagyot tévedtem. Fel kellett ismernem, hogy a kemény szavaim semmilyen formában nem tükrözik Liam Neeson személyiségét. Őszinte bocsánatomat szeretném kifejezni!"

Cikk- és címlapkép: AFP

(24.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cirip
"Szólj igazat, betörik a fejed"...hangzik egy régi mondás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.